What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 7 februari 2018

THE WILD WORLD OF BATWOMAN (1966) USA, 66 minuter. Regi: Jerry Warren.Sannerligen en tokig värld

Ett brutalt rån!

Den lugna vardagen avbryts när superskurken Rat Fink (Richard Banks) dyker upp och vill hota världen med hörselapparatsatomvapen! Batwoman (Katherine Victor) och hennes bat girls försöker genast stoppa illgöraren* men Rat Fink sätter käppar i hjulen för dem genom att kidnappa några av dem.

Batgirls tittar på och spelar förfärade. Särskilt hon till höger gör ett "imponerande" jobb.

Detta verkade vid första anblicken som en lysande film med sin idiotiska lågbudgetcharm. Men ack så träligt det visade sig vara under ytan. Tonen anas direkt i första scenen där några bat girls har en ritual och istället för blod dricker de körsbärs-/jordgubbsyogurt... Lökeriet fortsätter och degenererar i total slapstick där man jagar varandra runt ett bord. Däremellan råder en total brist på sammanhängande handling och det mesta går ut på att visa upp "tokroliga" situationer. Bimbobrigaden som följer den drygt 40-åriga Batwoman gör inte mycket mer än dansar, då de är höga på lyckopiller. Tyvärr dansar de inte mer lättklätt än i bikini. Ett plus i kanten är monstren de bäddar för under filmens gång. När vi till slut får se dessa är det i ett klipp "lånat" från "The Mole People".

BETYG: 2/7 Med stor möda tippar vågskålen över till en tvåa p g a vissa charmiga element, men detta är verkligen total dynga!

Möte på krog. Den betydlig äldre herren har nåt lystet i blicken.

Det är väl ändå inte så att han spetsat drinken med nåt?

Okej.

Batwoman var ca 50 år före sin tid med den där bröstkorgstatueringen.

En galen vetenskapsman.

En maskerad fluktare!

Galna vetenskapsmannen har givetvis en utvecklingsstörd Igor också.

Batgirls på väg till jobbet.

Redaktionsmöte.

Party like it's 1999.

Kan Anton Szandor LaVey så kan Batwoman.

De maskerar sig. Hur kul är inte det?😐

Plötsligt är det en surffilm.

Relevant klipp.

Såg man bara denna bild skulle man tro filmen var awesome.

Hijinks buskis-style!

Trailer

Mycket av denna vara i filmen.

Mycket roligare än så här blir det inte, men ni kan i alla fall få höra att den galne vetenskapsmannen låter som en tysk Apu.

*Yay! Nytt ord.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar