What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 10 maj 2019

LOCKED UP (2017) USA, 86 minuter. Regi: Jared Cohn.



Same same but diffelent

Ett klart fall av mobbning pågår. Ack! Om ändå Cool Cat vore här.😢😺

Mallory (Kelly McCart) gör bort sig genom att skvallra på de tuffa tjejerna i den asiatiska skolan hon går på. Det dådet går inte ostraffat och hon misshandlas och förnedras av tjejernas ledare. I frustration slår Mallory ner ledaren med ett järnrör varpå följden blir att hon slängs ut från skolan och skickas till fostringsanstalt. Trots den propra ytan är anstalten ett helveteshål och Mallory tvingas snart kämpa för att överleva.

Mark Zuckerberg får nytt fint innehåll till sin plattform.

WIP-film bjuds det på idag på Udda Film och detta är (typ) uppföljaren till Cohns Jailbait (2014). Denna gång är alltså handlingen förlagd till Sydostasien. Av ekonomiska skäl kan man ju förmoda. Inte för att ökända bolaget The Asylum annars heller gjort sig kända för högbudgetproduktioner. Det mesta av krutet verkar ha lagts på inspelningsplatser då Mallorys farbror, spelad av regissören själv, t ex har en flådig lya. Själva fängelset har man dock sparat in många slantar på då scenografibudgeten mestadels tycks ha gått åt till sprejfärg. Den billiga muzak-metalen som rullar på i bakgrunden kan inte heller ha kostat allt för mycket.

Plötsligt går hon Kent Ekeroth on their ass!

Filmen leverar dock en hel del väntat sleaze och de obligatoriska dusch- och lebbscenerna finns förstås med. Tyvärr är inte fängelsedirektören homosexuell utan bara sadist som nöjer sig med att låta de manliga plitarna våldta obstinata interner. Eftersom produktionen är förlagd till Thailand måste det givetvis petas in ett fajterelement i rullen vilket kan vara rätt tröttsamt då vi inte är stormförtjusta i gymmiljöer och kickboxning. Till vår glädje avbryts dock ett träningspass av lite sund lesbianism som till på köpet utförs av heterosexuella tjejer som behöver få "en bra känsla" i kurran.

Farbror Cohn försöker uppfostra sin brorsdotter.

Ja, ni hajar vad detta är för slags våffla. Tyvärr är den inte på samma sköna nivå som ovan nämnda rulle men ändå en rätt okej neo-WIP-film. Plus för skojiga accenter och då snackar vi inte bara från de asiatiska skådisarna. Nästan lite Wiseau-fraseringar ibland. :-)

BETYG: 3/7 Bra att man håller liv i den hjärndöda WIP-filmgenren och även om detta inte är det starkaste bidraget är det ändå okej sleaze.

Han föregår med gott exempel.

Fängelsedirektören är tydligen korpral.

För tydlighetens skull.

Nya bästisar hälsar välkommen.

Vore inte föregående klottret tydligt nog är väl en ledsen smiley bevis nog att detta är ett dåhhh-ligt ställe?

Den färsksprejade cellen talar på ett sublimt sätt om att det kommer bli en tråkig vistelse.

"...but I'm pretty sure it is dogshit mixed with a horseshit." klagar fängelsekamraten samtidigt som det bjuckas på en stor buffé av färsk frukt.

Telefonerna sägs vara avlyssnade och med den storleken kan faktiskt en mindre person få plats inuti dem.

Jared Cohn jobbar stenhårt på att få ut sin brorsdotter.

"Skriv på här, viting. Det är helt okej. Jag lovar!"

Gullig webcam-studio. Regissören har även skojat till det lite.

Korpral direktör tröstar efter våldtäkten.

Har vi lärt oss nåt av Jesús Franco är det att en WIP-film behöver en bra fängelseexteriör.

Ja, bäst att kolla pulsen på detta shank-offer.

Lesbianism med happy ending.

Hård träning i gymmet. Vi vill särskilt kasta ett ljus på den stenhårda däckvältningen flickan i bakgrunden håller på med.💪

Trailer



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar