What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 31 januari 2020

BROKEBACK ZOMBIE (2007) USA, 44 minuter. Regi: J.D. Fugate.



Luderzombies

Trovärdig präst.

Även i en postapokalyptisk värld där hälften av mänskligheten har blivit zombier finns det ständiga behovet av sex. Ett par tjejer har sett till att dra nytta av situationen och öppnat en zombiebordell. Där kan man förlusta sig på de odöda. Det enda som skulle kunna stå i deras väg är en präst som vill utradera denna styggelse.

En zombiesexslav.

Ha ha! Ni som noterade vad vi avslutade förra recensionen* med (Nej, det var ingen som gjorde det...) hånskrattar oss nu när vi utsatt oss för denna smörja. Nog blev det ett genrebyte som önskat men knappast till det bättre. Nej, självklart är denna film 7023 gånger värre än de andra vi just recenserat men för bekvämlighetens skull petade vi in en filmtitt som klockade in precis under trekvart och var villiga att ta smällen gällande kvalitet.

Fast hon praktiserar säker sex med zombien. Trosorna på.

Detta är den lägsta form av amatörsplatter man kan tänka sig. Total avsaknad av talang beträffande filmskapande kryddat med "humor" och användandet av kompisar/familj som aktörer. De försöker inta någon slags självironisk attityd och "skoja" till det med redneck-humor men mest av allt bekräftar de bara fördomar. "Brokeback"-delen vågade de tydligen inte ta hela vägen heller då vi endast får se exempel på korpulent lesbianism, men tygla er era pervon! Det är inte mycket till naket här inte. Någon rumpa och ett par tuttar glimtar väl till.

Kanske inte världens bästa idé att filma i motljus när man vill visa vad det står på en banderoll.

Även om det kanske är den sämsta fajtingkoreografin i världshistorien och exceptionellt uselt på alla nivåer blir det inte speciellt kul någonstans. Typisk lokalrulle som de närmast sörjande tycker är det roligaste de sett.

BETYG: 1/7 Så kan det gå när Trump-kohorten ska göra skojig film.

Bra jobbat att inte få någon del av bilden rätt exponerad.

Filmens höjdpunkt!

Nej, det har inget med "aktrisen" i bild att göra utan helt och hållet med Misty Mundae-postrarna i bakgrunden.

Att döma av offrets ansiktsuttryck har zombien nått tallkottkörteln med sitt gnagande.

Zombien får en rejäl blod-facial från sidan - av offret han gnager på...ovanifrån.

Om Charlie's Angels skulle komma från Alabama.

De har inte riktigt fattat syftet med tvångsstänger.

En kåt tönt genererar alltid bra humor... 😐

Hon får massor med humor i nyllet.

Jättemycket..skoj...humor.

Men han är inte klar än.

Hans kusin ska också få ta del av skojseriet. 😴

En glimt bakom kulisserna. Riktigt proffsigt trots allt. Han har ju en extern mikrofon på sin lilla DV-kamera. Synd att han inte lärt sig gå ifrån automatinställningar bara.

*Jo, denna recension skrevs innan Kobe Bryants tragiska bortgång så vi hänvisar till slutmeningen i denna recension: Short Night of Glass Dolls (1971)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar