What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 26 september 2020

THE DEFILER (2016) Finland, 24 minuter. Regi: Artturi Rostén.



Future perkele

En dyster cyberpunk-värld...

Greta (Diana Ball) sitter i kurran när hon plötsligt får veta att hennes älskade Mini (Sara Koiranen) är i mer trubbel än tidigare. Hon bryter sig prompt ut och ger sig på jakt efter sin älskling i den degenererade cyberpunk-världen.

...med laglöshet på gatorna.

Satana! Finsk kortfilm på Udda Film och den här håller minsann inte igen på något sätt. Vi serveras ytterligare en 80-tals-throwback komplett med elektro-soundtrack. Här är det inte någon emfas på berättarkurvor eller karaktärsresor utan en ål-in* bergodalbana av cartoon-våld och snaskigheter. Greta är som en butchig terminator som dock inte behöver några artificiella hjälpmedel för att krossa skallar eller slita ut struphuvuden.

Och varm kärlek!

Snaskigheterna består främst i -SPOILER ALERT- diverse bögerier och nu börjar det bli svårt att se skillnad på äkta penisar och gummiditon så manliga skådisar med mikropeniskomplex kanske borde ställa upp i sådan här rullar som får dem att se riktigt välhängda ut? :) Förutom SM-bög-fellatio bjuds det även på både kiss och bajs. Dock kanske i lite för måttlig mängd för de tyska tittarna... (RELAX vi skämtar bara...eller?)

Blodiga tuttar!

Självklart har en sådan här våffla en superboss. Här i form av Eggy (Kristian Aho) som ser ut som en blandning av Jugge Nohall och Jabba the Hutt. I slutscenen har han på sig en mask som skulle få Leatherface att gnissla tänder av avund.

BETYG: 5/7 Kul ultravåld som säkert också värmer den splatterälskande HBTQ-personens hjärta.

Nattklubb med tydligt fokus.

Gogo-flickorna behöver dock inte dansa.

Det är serverat!

Silver har en fin protes...och även en lydig fluffer.

Han dog som en champ!

Fast han verkar precis innan ha satt sig i en Nöt-Créme...

När Club Goa möter Star Wars.

Diana lär nog hetsa upp många femdom-entusiaster här.

The future - när man har belysning i sin bag.

"Jag synar din Peter Jackson och dubblar."

Öronvaxmask?

Söta Sara behöver vara shibari-bunden för den här lekfulla riten.

Trailer-nen

Här är en någorlunda kvinnlig bild på ex-brottaren och muskelknippet Diana som sparkar röv i filmen.

*Som den uppmärksamme läsaren (högst troligt en fiktiv person...) tidigare noterat älskar vi vår nya svenska stavning av detta engelskspråkiga uttryck.

Rant episode 3: Vi gick in på ett Blogger.com-forum och hakade på i en tråd där det klagades på det nya gränssnittet. Där slängde vi in en kommentar, utan att ta till obsceniteterna vi svänger oss med här samt utan direkta hatangrepp. TRE minuter senare var tråden låst . 😅 Nu har vi i alla fall listat ut att man måste ta till EXTRASTEGET att byta till html-kod om man vill bädda in videor. För vi användare uppskattar ju så jävla mycket att behöva göra extra mycket jobb när det inte behövs. Dessutom får man numera klicka TVÅ gånger för nytt inlägg istället för en. Vad ska idiotjävlarna hitta på härnäst? Att man ska ha bank-ID och 23 st. tillfälliga koder för att skriva ett inlägg? Kom igen nu muppjävlar! Visst kan ni väl göra det ytterligare lite krångligare?

#FuckYouBloggerCom



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar