What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 30 september 2020

WAS SCHULMÄDCHEN VERSCHWEIGEN (1973) Västtyskland, 74 minuter. Regi: Ernst Hofbauer.



♫"Hofbauer, vad döljer du för mig?"♬

Pedofiltricks som funkar i alla lägen.

En präst och en psykolog diskuterar tonårsflickors moral och problemlösningsförmåga i svåra situationer vilket leder oss in i en serie kortas anekdoter.

Man känner lätt igen pedofiler på deras ymniga perspiration.

Tänk att vi aldrig ger oss på de äkta "Schulmädchen Report"-filmerna. Vi snuddar återigen vid serien med denna snarlika rulle då skolflickors beteende åter ska "analyseras". Här blir det dock inget uppfostrande moralsnack. Konceptet med den "vetenskapliga" diskussionen överges också snabbt efter bara en episod och kvar blir endast knasig softcore som snuddar vid rena rama Benny Hill-humorn på sina ställen.

Busted!

Hofbauer öppnar "starkt" med en kort episod där en pedofil (Erich Padalewski) lurar iväg en liten tös han ska förlusta sig på. Som tur är upptäcker ett par tonårstjejer vad som håller på att ske och använder sin "kvinnliga list" för att rädda situationen. -SPOILER ALERT- Denna list består givetvis i att klä av sig nakna för att fånga peddots uppmärksamhet.

Desperation gör peddo till potentiell yxmördare.

Här följer sedan diskussionen mellan prästen och psykologen som sedan leder in i en episod där den unga Cornelia (Maria Ekorre) får reda på att hennes mor (Elisabeth Volkmann) ska träffa en älskare i smyg. Cornelia bestämmer sig för att försöka stoppa moderns horeri och kommer upp med en genialisk plan. -SPOILER ALERT- En plan som slutar med att hon blir våldtagen av älskaren men det hindrar henne inte från att vara lycklig då hon och modern sedan blir bästa vänner...

Tjejerna har dock en vattentät plan.

Vi fimpar som sagt sedan diskussionen mellan episoderna och glider sömlöst (och riktigt snyggt faktiskt!) in i nästa historia där Max (Jörg Nagel) försöker hjälpa sin superblyge vän (Peter Kranz) att förlora oskulden och förhoppningsvis sin impotens. Lösningen är - vad annars? - Christina Lindberg! Hon är självklart även främsta anledningen till att vi kollade på den här rullen.

Bylingen tycker inte det är ett dugg konstigt att tjejerna är spritt språngande nakna.

I nästa anekdot blir det bayersk buskis då den lokale bypostiljonen (Wolfgang Jansen) utan framgång stöter på den söta postmästardottern Burgie (Ulrike Butz). Som förhoppningsfull skådespelare försöker han charma henne med poetiska citat men Burgie är mer intresserad av att tillsammans med sin kompis få till det med de lokala byhunkarna. Detta hindrar inte att självaste postmästaren (Willy Harlander) tror att postiljonen befläckar hans dotter. Hijinks ensues.

På spaet, eller "skönhetsfarmen" som tyskarna säger, diskuterar damerna klassiska föryngringstips.

Slutligen har vi en episod där ett gäng djävulsdyrkare behöver en ung oskuld för att ha en fulländad ceremoni. De anlitar den sleazige fotografen Franz (Arthur Brauss) för att fiska fram en lämplig kandidat. Han levererar verkligen då han serverar dem en annan Udda Film-favorit, nämligen Sonja Jeannine. -SPOILER ALERT- Ingen satansceremoni är komplett utan en orgie och här bjuder Hofbauer på en märklig scen där vi har en stillbild på en dödskalle och exponerad bakom denna bild har vi vaga klipp av orgien där man bara anar vad som pågår. Men! Precis innan scenen tar slut fejdas dödskallebilden ut och bakgrunden blir mer tydligt, bara för att avslöja ett hardcore-klipp där stake precis skjutit ut sin sats. Blinka och ni missar det. LOL. Det gäller att vara vaken om man jobbar på filmcensuren.

BETYG: 4/7 Det är en riktig nakenfest och humorn är som vanligt urusel men det är ju så charmigt tyskt 70-talshärligt. Sen är det ju ett koppel vackra tjejer också.

Funkar i alla lägen!

Ibland måste man faktiskt bjuda till lite extra gubbjävel!

Söta Marie Ekorre börjar fatta galoppen.

Här är hennes plan för att förhindra moderns otrohet. 1: Hinka så mycket whisky det bara går...

2: I redlöst tillstånd släpa med mamsens älskare till hotellrummet...

3: Bli våldtagen.

Sasha är med blyg med kvinnor men en tax tvekar han inte att vissa ömhet mot.

Varför regnar det kokain i garderoben? Det finns dessutom en säkert omedveten symbolism i att just denna karaktär är gömd i garderoben.

Nej, det är inte Max.

Max lägger upp strategin för Christina Lindberg.

Släng Dig i Brunnen, fast på tyska.

Christina har en mysig modersinstinkt.

Men hon, eller för tydlighetens skull - hennes karaktär! - uppvisar en vredgad homofobi.

Ehh...JA? Ulrike Butz är tydligen inte i kontakt med sin attraktionsförmåga.

En vanlig dag i 70-talets Bayern. Bira, Lederhosen och testbild på TV:n.

The female gaze.

Byhunken blir smickrad.

The Mentors har blivit storband.

Ingen djävulsdyrkarceremoni utan en överstepräst i rött och framför allt en exotisk svart snubbe som spelar congatrumma.

Kroppsmålningen övervintrade från 60-talet.

Kusligt!

Klassisk tysk rasism.

Undersköna Sonja är lite nervös inför sin första djävulsdyrkarceremoni.

Sleaze-a-palooza!

Den som väntar på nåt gott...

Jamen förlåt då för fan!

Nej, det har inte blivit musikal av det hela.

Exotism!

Italienarna vet vad tyskarna gillar.

Ränker smids för att leverera oskuld till djävulsdyrkarna.


Hela våfflan.

Kolla in mer PK-främmande sleaze från Hofbauer här:

Oj! Vi höll på att glömma: 

#FuckYouBloggerCom



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar