What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 16 december 2022

***BREAKING NEWS***





Nej, detta är ingen recension, men när den mäktige Neil Breen äntligen släpper en trailer till sin nya film är det något som får oss på Udda Film-redaktionen att studsa omkring i glädjeyra och okontrollerat tala i tungor som om Ulf Ekmans ande besatte oss.

När vi andäktigt kollar in trailern känner vi att julafton redan är här och att det verkar som man kommer få det mesta man kan önska av en Breen-våffla. Bara att trailern öppnar med förmodade arkivbilder på Neuschwanstein-slottet där vår utrikeskorrespondent var för några år sedan ger oss direkt en inbillad samhörighetskänsla med mästaren! Detta följt av en greenscreen-orgie utan motstycke. Ja, se själva!


Vi återkommer förhoppningsvis nästa år, efter att filmen gjort sin festivalrunda och sannolikt finns tillgänglig för recension. Tills dess råder priapism!

BONUS: Här är vår utrikeskorrespondents fina (men tyvärr nerskalade) bild på det flådiga slottet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar