What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 9 december 2022

CHAOS.TV (2001( USA, 45 minuter. Regi: Gary Whitson & Tina Krause.



SEG.TV...

Det gamla din-flickvän-är-död-pranket. Spjuvern i bakgrunden tycker det är skoj.

Ett litet video-team följer med Jennifer (Tina Krause) när hon födelsedagsprankar sin flickvän Dora (Debbie D). Anledningen att det sensationslystna teamet följer henne är att hon är mentalsjuk och vad som helst kan hända. Det gör det också. Undertiden är teamet noga med att inte ingripa och störa det sjuka skeendet som bara eskalerar.

"Psyyyyyche! Jag är inte alls död. HA HA!"

Hoppsan hejsan! Det blev visst något av en mini-W.A.V.E.-festival här på Udda Film, även om vi tog ett kort Krampus-uppehåll mitt i, då vi klämde ytterligare en våffla från det sunkiga New Jersey-bolaget. Här ger man sig tydligen i kast med fejk-gonzo och sällan har vi väl sett så mycket skådespeleri i en W.A.V.E.-produktion. Krause kör långa monologer framför kameran samtidigt som hon agerar lite cray-cray. Det är väl inte världens sämsta skådespeleri men inte det bästa heller. Det blir därmed också lite tradigt på sina ställen för det är knappast monologer man är ute efter när man slänger på en W.A.V.E.-våffla.

Galenskap = Titta efter saker som inte finns och duttklia* sig spastiskt på sidan av huvudet.

De båda damerna är dock inte främmande för att näcka och det gör de med besked. Det är ju alltid trevligt, särskilt som de är ganska välskapta. Vi föredrar ändå när lökfaktorn är högre i en W.A.V.E.-rulle och det töntigaste i just den här filmen var nog Debbie D:s svinfula vinylfetischkeps som såg ut att komma direkt från Buttericks REA-korg.

BETYG: 3/7 Crap-rullen räddas lite av sin korta längd och välbekanta T&A-bidrag med bra daller i en scen.

Det gamla självmordspranket.

Debbie ville inte vara för sexig så Buttericks-kepan åkte på.

Det är en keps....för sex.

What's in the booooooox?!

Fejklesbianism!

Nähedu! Inte heller denna gång blir det nåt videoklipp.

*"Duttklia": Sammansättning av orden "dutta" och "klia" av er ordsmedja på Udda Film.


 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar