What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 22 mars 2024

FILTHY (2003) USA, 32 minuter. Regi: John Karliss & Andy Lalino.



Zzzzmuts

Ja ja. Smacka på extra mycket läppstift bara. Som om vi skulle missa att du är en clown.

Den ambitiösa TV-reportern Dana (Jennifer Bass) är ute efter ett snaskigt scoop som ska bräcka hennes rival Liza Deverouxs (Jess Alexander) exploativa reportage. Under Halloween pågår det upplopp i staden och Dana snubblar över en psykopat som hon och hennes kameraman följer. Snart ska hon få mer än hon någonsin kunnat drömma om.

Som ni ser av de strategiskt placerade facklorna är det fullt upplopp i stan.

Udda Film återvänder till Floridas sunkiga filmbakgård för ytterligare självspäkande. Ja, det här är amatörmässigt skräp som förtvivlat gör sitt bästa för att chockera och äckla sin publik. Man lyckas inte med någotdera. Det blir mestadels en lång gäspning när man beskådar ett illa utfört spektakel som så gärna vill vara "Motorsågsmassakern" uppskruvad till 50 med perversioner.

Han är psykopat, om ni nu missat det.

Jodå, psykopatfamiljen bor i ett ruckel fyllt av stinkande sopor och Dana ska giftas bort med sonen hon följde efter. Bröllopsfesten inkluderar middag med rått kött, spyor och annat smått och gott. Dana tvingas äta ur ett smutsigt bäcken och senare får hon dunka efter pung (Vi orkar inte förklara). Familjen har förstås en extravagant medlem som är täckt i kött och har en söt mask på sig. Meatman heter han. Vi känner att vi blir sömniga av att rabbla detta så vi sätter punkt här.

BETYG: 1/7 Mer tröttsamt än chockerande.

Han markerar sitt revir.

Trots det följer Dana efter och rapporterar hans dåd.

Kameramannen lyckas ramla ner i ett badkar och spetsa sig själv. Välspelat som av en filmskoleelev.

"Perverterat" tvångsbröllop.

Bröllopsmiddag. Meatman serverar.

Dunka efter pung...

Nä, inget videoklipp till den här skiten!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar