What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 31 mars 2024

ABNORMAL EXPERIENCE DOCUMENT #1 - VEGAN HORROR (2021) USA, 6 minuter. Regi: Guy Garbáge.



Köttets olust

Inte lätt att stava när man är redneck-karnivor.

En redneck-tjej (Mandy Cat Kitana) ruttnar på alla liberala veganer där ute och ger sig ut för att lära dem en läxa.

Hatet mot veganer!

Den här kortfilmen är så kass att man undrar vem man egentligen driver med. Fröken Kitana spelar i alla fall redneck-bruden med inlevelse. Det får man ge henne. Är det dock ett skratt man vill uppnå verkar bristen på kött allvarligt skada humorcentrat i hjärnan. Man verkar också resonera att ändamålen helgar medlen för att äta kött är ju som "vi" alla vet bedrövligt men att vifta vilt med en stek och gnugga den i nyllet på en aktör (Sidney Oolongo) är tydligen okej.

DIY inbrottsknep.

Så jo, det blir kött i den här rullen och räcker inte det bjuckar även Kitana på lite kött i form av sina tuttar som tydligen är utmärkta att öppna fönster med. Who knew?

BETYG: 2(-)/7 Kortfilmen räddas från en etta p g a....TITS!

Typisk vegan.

Tortyr med köttstek.

Carnivor's joy of torture.

Mordisk eufori.

Nä höreni, inget klipp denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar