What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 5 april 2024

DEVOURED! (2007) USA, 36 minuter. Regi: Gary Whitson.



Slukad hel

Idel bekantingar. Förutom fröken Carlton som vi inte tror oss haft nöjet att skåda förut.

Tre tjejkompisar (Pamela Sutch, Tina Krause & Vanessa Carlton) sitter och kollar på en fetischfilm där man krymper folk. Deras alkoholintag gör att de somnar och drömmer mysko drömmar. De avbryts dessutom titt som tätt av en snut (Dean Paul) som är lite för ivrig med att kolla hur det är med dem.

En förarglig bieffekt av att bli krympt är att man även får en grön aura och blir extremt lågupplöst.

Vi gräver fram ännu en W.A.V.E.-rulle ur vårt ymnighetshorn till filmarkiv och det är en ganska kort historia. Som vanligt får ändå Whitson rullen att kännas lång med eviga upprepningar och minimalt flyt. Fetischen är alltså mikromänniskor som slukas levande - med kläderna på... De tre tjejerna turas i alla fall om att ta varsin dusch men det näckas inte för det. Inte förrän pålitliga Tina kliver fram och visar allt det vill säga.

Ja, det är en rätt sömnig film detta.

"Specialeffekterna" är i vanlig ordning horribla, så plus för det men detta är ändå ingen höjdare då knappt något händer.

BETYG: 2/7 Nej, den här gången hände det inte speciellt mycket i Whitsons masonitkällare till filmstudio så även en dryg halvtimme kändes lång

Tina och Vanessa gör sina bästa David Bowie-imitationer när de är fångade i en mikrovågsugn.

Tina bjuder på sig själv.

Effekterna är....speciella.

"Kolla in mig! Jag är lågupplöst med grön aura."

Sorry, inget videoklipp denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar