What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 4 oktober 2013

FACE OF EVIL (2003) USA, 32 minuter. Regi: Ray Dennis Steckler.

 
 
Poänglös sleaze

Vad händer här då?
 
Ett medelålders pervo (Will Long) smyger omkring i Hollywoods tveksammare kvarter och fluktar på unga kvinnor i tajta kläder. Upphetsningen driver honom i vissa fall till mordisk extas. Samtidigt åker en motorcykelburen ung man omkring och rånar folk. Kommer deras vägar korsas?

Yep. De flesta fotografer arbetar barbröstade.
 
Vilken otroligt dum fråga ovan! Nästan lika dum som själva filmen. Naturligtvis kommer deras vägar korsas. Det kan väl vem som helst räkna ut. Vad Steckler dock inte kunde räkna ut var hur man skulle skriva ett manus så det här blev den mest poänglösa soppa man kan tänka sig med ett i sammanhanget adekvat superkorkat slut.

Flukt.
 
Tydligen ska emellertid detta vara en nedklippt softcore-version av "Perverted Passion" från 1974, en film vi "tyvärr" inte tagit del av - än. Det skulle väl förklara den totala porrstämningen i filmen men det ursäktar ju inte det oerhört märkliga musikvalet som definitivt är daterat efter 1974 med allt från disko till world music. Musiken är så långt ifrån vad man ser på skärmen man kan komma och blir naturligtvis till ett stort skämt. Inte ens när man tvingas använda gratismusik kan man göra ett sådant illa passande val till sina bilder. Steckler kan dock. Det är ändå lite småkul med detta kadaver till film och den kalkonartade sleaze-faktorn är ju hög.

BETYG: 2/7 Mer än så kan man inte ge detta spektakel.

Upphetsning.

Mord!

Medelålders nakenhet.

Motorcykeldesperado.

Face of evil!

Face of evil-igare!!

Face of evil-igast!!!

Face of utvecklingsstörd.
 
Tyvärr inget videoklipp denna gång.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar