What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 4 februari 2015

MANKILLERS (1987) USA, 89 minuter. Regi: David A. Prior.Tio fördömda bimbos

"White powder!" som de där neonassarna brukar säga.

Ärkesvinet Micklands (William Zipp) verksamhet av knarksmuggling och slavhandel går överstyr när infiltrerade agenter blir mördade. Den enda som kan stoppa honom är Rachael McKenna (Lynda Aldon) som en gång fick sparken från CIA. När hon nu kallas in igen måste saker ske på hennes villkor och detta betyder en specialstyrka med stentuffa kvinnor.

 Nä, filmen har nog ingen svensk sponsor.

Den här lågbudgetvåfflan verkar ha det mesta för att vara en lyckad trash-rökare: Dåligt skådespeleri, skrattretande specialeffekter, pinsamt manus, bimbos med pudelfrillor och ett hiskeligt AOR-soundtrack. Dessa ingredienser bär filmen en bit men sexfaktorn sträcker sig till att brudarna har hotpants på sig blir det lite tamt. Filmer som denna måste ösa på med T&A samt gore för att bli riktigt "lyckade". Istället har man dragit ut onödigt på scener med pang-pang och annat trams. Detta sänker tyvärr betyget på denna pinsamma variant av "12 Fördömda Män".

BETYG: 3/7 Obefintlig gore och sex lämnar mycket att önska.

 När båda huvudpersonerna jobbade tillsammans i CIA körde McKenna med ludrig 80-talsstil medan Mickland föredrog en mer John Holmes-aktig look.

Men detta är minsann ingen 70-talsfrilla!

McKenna med en pudelfrilla tjejer skulle ha dödat för back in the day - likaså killar...

Den arma kvinnan är helt i hans våld. Våldtäkt?

Nej. Mord är mer tillfredställande.

Boot(y) camp.

Lågbudgetvariant när man har Scarface-komplex.

Ett sådant hat.

HAT!

Bimboesque stridsformation.

Den franska motståndsrörelsen, Maquis, gör en cameo.

Som vilket avsnitt som helst ur "Paradise Hotel".

Episk slutscen.

Mickland mår inte bra.

Han mår...dåligt.

Oooont.

"Måste...ändå...ligga med...bil...ahhh..YNF."

Spektakulär och inte helt begriplig explosion.

Bimbo shootout.

Hela våfflan.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar