What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 6 juli 2015

CAGED HEAT 2: STRIPPED OF FREEDOM (1994) Filippinerna/USA, 72 minuter. Regi: Cirio H. Santiago.Sleaze fail

Doggie i statens tjänst med licens att vara bedårande.

När ett asiatiskt land står på randen till revolution fejkar CIA mordet på dess tyrann till kung. Tyvärr råkar kungens dotter, tillika prinsessa (Chanel Akiko Hirai), i klorna på revolutionärerna och fängslas på hårda Rock Island. CIA skickar sin tuffa agent Amanda (Jewel Shepard) att infiltrera fängelset och försöka frita prinsessan. Kommer de dock klara den brutala behandlingen som väntar där?

Busted!

När man slänger på en WIP-film förväntar man sig att ett ymnighetshorn av sleaze ska överskölja ens sinnen. Det finns många klassiska faktorer som bidrar till en god helhetsupplevelse som: Sadism, lesbianism, catfights, omotiverade duschscener, dödliga flyktförsök. Ja listan kan göras ganska lång. På ytan uppfyller den här våfflan ganska många kriterier men den övergripande känslan blir ändå som om man tagit en gammal Franco-rulle och anpassat den till Lifetime-kanalen. Jovisst finns här tuttar och sadism men allt är oerhört lamt i jämförelse med genren i övrigt. Det känns mer som en usel actionfilm utspottad av PM Entertainment kryddad med en WIP-miljö.

"Welcome to the Rock...Island Penitentiary."

Jewel Shepard i huvudrollen är en fenomenalt usel skådis som borde fortsatt hålla sig till att göra nakenbilder med pytonormar. Detta ger dock filmen ett plus då det är roligt på ett pinsamt plågsamt sätt att se henne imitera tough guy-repliker från C-skiktet av actionhjälteskrået. Tyvärr behåller hon trosorna på i den här rullen vilket f ö alla gör. Ja, t o m i duschen är tjejerna för blyga för att ta av sig underdelen. Ni förstår nu vad för slags WIP-film det här är va? Man försöker kompensera lite med att slänga in omotiverad gyttjebrottning i filmen, vilket är en hedervärd idé, men i ärlighetens namn inte jätteskoj. Nej, det var som vanligt bättre förr.

BETYG: 3/7 Hög kalkonfaktor här men sleaze-faktorn är i förhållande till genren riktigt låg.

Fängelsedirektören lär känna en intern.

Han spelas av den älskvärde Vic Diaz som här stolt poserar med ett gäng burfåglar.

Gummihandske på. Vi vet vad det betyder.

När man tvingas klä av sig är det lika bra att göra det genom att gunga höfter fram och tillbaka samtidigt som man sakta låter plaggen falla. Det kan hjälpa om en muzakversion av Joe Cockers "You can leave your hat on" spelas.

De spontana utbrotten av gyttjebrottning är ett stort problem på kvinnoanstalter.

Fängelsedirektören verkar dock ta det med ro.

Prinsessan får improviserat straff för sitt flyktförsök.

Applicera uppenbart skämt här:____

Att strippa är syndigt. Något i bilden skvallrar om detta faktum.

Synd är kul!

Så fort man tar en sil ser ens fejs plötsligt ut så här.

Underlivshygien är inte prioriterat i kurran.

På med Devo-soundtracket igen.

Empatin flödar.

Ingen WIP-film utan en matfajt.

Den pinsamma pricken över i.

Teaser

En mix av Pamella D'Pellas fajtscener. Notera entusiasmen i slutet på första sekvensen.

Behind the scenes.

Hela våfflan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar