What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 10 juli 2015

GEFANGENE FRAUEN (1980) Schweiz, 92 minuter. Regi: Erwin C. Dietrich.Så ska en sleaze-sten dras

Christa Free struttar in på scen.

När FN ska göra en moralinspektion av ett sydamerikanskt land med tveksamt styre ser presidenten (Will Stoer) till att gömma undan alla västerländska horor som jobbar på landets bordeller. Hans lösning är att skicka dem till kvinnofängelset på Rat Island där den samvetslösa kommendanten Carla (Karine Gambier) styr.

Ett starkt kännetecken på en torsk är hawaiiskjortan.

Erwin C. Dietrich hade ett finger med i de flesta sköna softcore-rullar som kom under den gyllene europeiska eran. Han har även producerat ett gäng av Jesús Francos rullar. Här regisserar han själv och då i genren som Franco var kung av. Det är en tydlig skillnad då Dietrichs tolkning av WIP-genren fokuserar mer på sexet än brutaliteten. Trots detta är det här en riktig pärla.

Aftonens peepshow bjuder på Brigitte Lahaie.

Det är naket nonstop i filmen och då är det även riktigt attraktiva kvinnor vi får se (och män!). Brigitte Lahaie spelar en av hororna som skeppas till finkan och med sig har hon Lynn Monteil. T o m kurviga Christa Free dyker upp i början i "Miss Beautiful Breast Award" vilken är en helt irrelevant inledningsscen som med all säkerhet är stulen från någon annan av Dietrichs filmer.

"YNF, isch, flås."

Filmens stora behållning är dock Eric Falk som spelar en av vakterna. Vi får bl a se honom i nakenfajt mot France Lomay och han är hela tiden med där roliga saker händer. Ja nästan i alla fall. Han deltar inte i pseudodoktorns perversa undersökningar eller i dennes klipp-och-klistra-pyssel.

Karine Gambier i smakfullt badrum.

Det här är en underbart sleazig film och miljöerna som är plåtade i medelhavet är riktigt vackra. Fejksexet är superlamt till den grad att man ser dinglande slakpenisar dunka mot snustorra sköten. Charmigt och kul! Dubbningen är fantastiskt dålig och torskarna på bordellen dyker några minuter senare upp som vakter på fängelset. Hur bra som helst.

BETYG: 5/7 Vacker sleaze med total nakenchock.

Som kommendant måste man ge ett respektingivande intryck.

"Doktorn" gör sig klar.

Eric Falk - alltid lika glad.

Plitar och interner kommer rätt bra överens.

"Doktorn" pysslar med sitt knep och knåp.

Eric Falk får lära sig innebörden av girl power.

Riktigt proffsigt foto av presidenten!

Men vänta här nu...är slipsen ditmålad med spritpenna?

Eric går in med liv och lust i sina arbetsuppgifter.

Den här vakten tar mordet på en arbetskamrat med ro.

"GRENADE!!!" Exploderande limejuice är inte att leka med.

Här har någon fetischist klippt ihop scener där Gambier har läder på sig. Vi går mer igång på att hon kommenderar på tyska!

Rumsrent klipp med Lahaie i negligé, men framför allt ser vi en snubbe med en brottarmustasch.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar