What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 16 januari 2016

WOMEN OF HELL'S ISLAND (1984) Filippinerna/USA, 85 minuter. Regi: Cirio H. Santiago.Boring as hell

Hm, hon verkar ha fina tuttar...men det är FÖR MÖRKT för att kunna se.

Intet ont anande kvinnor kidnappas på alla möjliga sätt och skickas till en avlägsen ö där de får agera sexslavar åt undre världens legoknektar. Den helvetiska tillvaron får kvinnorna att ta till det ena desperata flyktförsöket efter det andra. Ska något av dem lyckas?

Är det denna slags uppfostran män behöver, för ALLA är ju dreglande våldtäktsmän...

Låter som en vinnare, eller hur? *Ljud av gameshow-felsignal* Visst finns det en hel del sleaze med våldtäkter, kroppsbestraffningar och den klassiska kvinnohämnden men inget man inte sett förr och bättre. Kvinnorna är förvisso sexiga i sina hotpants och t-shirtar men det känns ändå sparsmakat med nakenheten och fångarna borde i ärlighetens namn ha något ännu trashigare på sig (om något alls) för att man ska leva upp till den sköna WIP-genrens nivå.

Helt plötsligt en porrvideo för NRA-medlemmar.

Det värsta är ändå den totala avsaknaden av händelser. Saker har sin gilla gång och det utkristalliseras inte ens en riktig huvudperson att hypotetiskt engagera sig i. Mestadels är det förbannat mörkt då de vistas i en stor grotta eller i mörk djungel, gärna kväll eller natt. Astråkigt. Soundtracket, om man nu kan kalla det för det, är sövande och har mer karaktären av ljudeffekter. Föreställ er ett riktigt långsamt parti av Arkanoid/Breakout där man ska fånga kulan som studsar mot byggstenarna ovan: Boing...boing...fjutt.........boing. Under några djungelscener tar det lite fart då någon trummis drar igång lite tunga 70-talsbeat.

BETYG: 2/7 Betygbarometern sjönk efterhand vi tittade och detta visade sig vara en besvikelse.

Det här TRODDE vi skulle vara huvudpersonen. Uppenbarligen orkade man inte fullfölja i manuset.

Vård. För att de BRYR SIG.

WHÖÖT!?! Laura Gemser???

Nä, vi trodde det för ett ögonblick.

Med lite afrodisiaka blir övergreppen genast mycket trevligare.

Ett evigt tunnelgrävande pågår, till tonerna av: "Boing...boing...fjutt........boing"

Aja baja. Inte rymma!

Något läckert ser ut att vara i görningen...eller?

Apropå läckert - män umgås avslappnat.

Inget videoklipp denna gång heller.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar