What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 11 april 2016

EROTICIDE (2013) Kanada 38 minuter. Regi: Matthew Saliba.Den enda sanna kärleken...

Kärleksmiddag och allt är frid och fröjd.

Yan (JOcelin Haas) tycks vara i ett fint och kärleksfullt förhållande med Elise (Stephanie van Rijn) men när de är ute för att äta middag dyker Yans ex Kendra (Lisa di Capa) upp och vänder allt på ända. På ett ögonblick förvandlas Elises trygge drömkarl till en krälande vekling. Vad har egentligen Kendra för märklig makt över Yan?

Plötsligt dyker märkligt ex upp.

Det är en ganska intressant premiss för ett triangeldrama som nedtecknats i manuskriptet. Vi börjar dock redan skruva på oss i Udda Film-soffan när Lisa di Capa äntrar rutan och är teatralisk. Härifrån känns det mesta väldigt skådespelat och man börjar även märka vissa regi- och klippningsbrister då filmens rytm inte känns helt hundra.

Hon verkar hånfull på ett subtilt sätt.

Hela det sadomasochistiska skeendet kan förvisso vara svårgestaltat på ett realistiskt sätt men man kanske skulle vända på steken och placera handlingen i en mer abstrakt miljö istället? Som det är nu känns det lite svårt att köpa även om det är lite skoj med hur totalt Kendra dominerar Yan och i andra ledet Elise.

BETYG: 3/7 Svag trea på den. Skön idé som känns lite amatörmässigt utförd.

Stämningen är tryckt.

Så tryckt att man måste ha samlag.

Kåtfantasier krävs...

...för att få fart på köttspjutet.

Då kan samlaget utföras med en hatisk passion!

Läget? Dags för lite skön CFNM-action!

Mansslynan blir totalt ROKS:ad.

Empatin är rörande i bakgrunden.

FÖRAKTET!

Trailer

Hela rullen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar