What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 2 april 2016

RISING TO THE CHALLENGE (1987) USA, 30 minuter. Regi: Okänd.Håll er till Mupparna!

Om ändå detta var enda utbudet.

Vad lyssnar egentligen dina barn på? P.M.R.C. har här kartlagt det skadliga innehållet i den aktuella pop- och rockmusiken och höjer ett varningens finger till alla föräldrar över vilka fasor som döljer sig ungdomarnas favoritartisters budskap.

Okej att lyssna på! (Trots knarkreferenser och sånt tydligen...)

Trogna läsare vet att vi på Udda Film älskar moralpanikfilmer och här har vi en riktigt schyst sådan. Den är kort och koncis, till skillnad från många religiösa flertimmarsepos och man drar sig inte heller för att direkt citera textrader men allt vad det innebär i svordomar och sexuella budskap. Detta är ju trots allt en video riktad till föräldrarna..

Inte okej!

Det blir en del LOL-ögonblick i Udda Film-soffan när exempelvis farliga artister som Beastie Boys presenteras och citeras och de "genuina" satanisterna i Venom. Ett gapflabb rullar även fram när man snabbt ger exempel på artister som är helt okej att lyssna på.

Uppmaning till S/M. Galet farligt!

Detta är givetvis inget nytt under solen men vi gillar det här förvånansvärda och ganska ironiska angreppssättet med ocensurerat material i videon. Detta var ju ändå en organisation vars enda syfte var att just censurera musik. Bristen på intervjuer med "experter" är synd ur aspekten att ytterligare humor skalas bort men å andra sidan ger det ett koncisare budskap. Endast några akademikercitat kläms in i slutet för att stödja teorin om musikens effekt på kidsen.

BETYG: 5/7 Ocensurerad video av censurhysterisk organisation blir ju toppenbra.

Vem vill inte ta sitt liv när man ser detta?

Här har vi de fyra superhjältarna. Rena rama moralens Fantastic Four.

Fem livsfarliga huvudfaktorer som indoktrinerar våra ungdomar.

Kan det bli mer depraverat?

Vore en skön twist om det var äkta och inte helt otänkbart.

Ditt barn hjärntvättas till att skaffa dålig andedräkt.

För att vara tydliga.

Sådant skämtar man inte om!

"VASSSSP."

Venom har alltid skrämt med sitt otvivelaktigt seriösa budskap.

Blod är tjockare än vatten.

Näe så gräsligt!!! Mick Jagger utklädd till...kvinna. Gråten stockar sig i halsen.

Multimiljonsäljande The Mentors fördärvar från hjärtat.

H.R. Giger är INTE konst utan hårdporr.

Inget videoklipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar