What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 20 september 2016

LUCIFER'S ANGELS (1974) Västtyskland, 71 minuter. Regi: Ernst Hofbauer.Satanister, go back to sleep

Så en liten gumma kan gno.

En missnöjd torsk ser till att en bordell full med tonårsflickor stängs ned och att flickorna samt hallicken ställs inför rätta. Under rättegången rullas en mängd historier om hur tjejerna hamnade där upp.

Krävande torsk bryr sig inte om att bordellhallickens lillasyster inte tillhör personalen.

Just det! Så alla djävulsdyrkare lär bli besvikna när de får reda på att detta endast är sjunde delen av den oändliga "Schulmädchen-Report"-serien. Den engelska versionen som är brutalt nedklippt därtill. Originalversionen ska så vitt vi vet ligga på drygt 90 minuter men vi kan inte riktigt förstå vad moralmupparna har klippt bort eftersom originalet ändå bara är en softcore-film. Således har vi en hel del nakenhet men riktiga yxhugg till klipp när det ska till att rumlas runt i sänghalmen. Mycket märkligt men faktiskt rätt komiskt.

The male tysk 70-tals-gaze.

Filmen rullar på som en antologi där de olika flickornas berättelser fungerar som små episoder som skiftar från rena rama Benny Hill-farsen där nakna människor jagar varandra till scener med begynnande våldtäkt och MC-snubbar som misshandlar gubbe. Det korta formatet är faktiskt rätt lagom då de sönderklippta sexscenerna förmodligen bara hade varit tradiga, även om man förstås gärna vill se mer av tjejer som Sonja Jeannine. Att Christina Lindberg skulle vara med är en urban myt. En av tjejerna är hyfsat lik henne men saknar bl a några kupstorlekar. Lite trist var att vi inte fick njuta av originalspråket, särskilt då klassrumsscenen när obstinata kids i Lederhosen hånar sin töntige vikarie.

BETYG: 4/7 Vi bjussar på detta generösa betyg då vi faktiskt tyckte att den hemskt utförda censureringen ökade kalkonvärdet på filmen och ett Gert Wilden-soundtrack skadar ju aldrig.

Kalle Bronson gör en kort cameo.

INTE-Christina Lindberg behöver läxhjälp.

Här får hon även hjälp att övertalas till att tjäna pengar på sin sexualitet.

Det är ett känt faktum att vackra unga tjejer gillar äldre män för deras utseendes skull.

Det blir som ni ser buskis med denna Luigi-karaktär...

...komplett med nakenspringande i offentlig miljö.

Sonja Jeannine slänger förföriska blickar på en NÄSTAN jämnårig kille.

Farbror ser till att Sonja sitter säkert i stolen.

Plötsligt flyger fan i gubbjäveln!

Men oj, ombytta roller. Föga visste de glada 70-talsmänniskorna att detta senare skulle kvalificera sig som en fetischgrej.

Prällen är ute och makrofotograferar.

Det är dock dags att ta sig an en tung bikt: Sonja har varit en MYCKET stygg flicka.

Plugghästen vill studera sex med pappas erfarne kompis. Det måste väl ändå alla tycka vara okej?

Tur att farsans polare är så sexig.

Bayerska ligistungar!

Frulle betyder stek och bira för dessa Lederhosen-lymlar.

Vikarien är i chock.

Vi hittade en av de bortklippta scenerna. Fejkonani och låtsaspåsättning. Hu! Kan det ha varit den synliga slaka penisen som fick censuren att se rött?

Här återfinner vi några subtila klipp på placeringen av farbrors hand.


Hoppsan! Här hittade vi hela originalversionen (utan text). Vi får väl vid tillfälle kolla in vad vi missade.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar