What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 19 mars 2017

GOREBLADE: EP. 1 - DUEL OF THE TITANS & EP. 2 - CHAT QUEST (2007?) Kanada, 4 + 2 minuter. Regi: Adam Brooks, Jeremy Gillespie & Steven Kostanski.Barbarvardag

Fin logga.

I första avsnittet springer Goreblade (Stephen Gomori) på sin ärkerival Ilias (Matthew Kennedy) och hamnar i en obehaglig konversation. I andra avsnittet är Goreblade ivrig över att delge sitt nya internetfynd till sin cyklopkompis.

"Looky, looky, no hands."

Vi återvänder till Astron-6 spoof-universum och kollar in två tidiga alster som är mer sketcher än filmer. Barbargenren avhandlas här och det på ett extremt amatörmässigt vis, vilket förstås förstärker tramsigheten i det hela.

Episod 1.

De är inte jätteskojiga direkt. Faktum är att setupen är roligast innan själva sketcherna drar igång. Driften med de härligt episka berättelserna är fin och den alltid så viktiga musiken gör mycket. Sedan blir det bara ordinär studentsketch.

BETYG: 3/7 Ja, inledningarna räddar dessa episoder.

Internationell arsenal.

Akward möte, som det heter på svenska.

Goreblade skrider till verket.

Episod 2.

Cykloppolaren.

Goreblade äter i alla fall hälsosamt.

"No hands..."?

Episod 1.

Episod 2.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar