What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 25 mars 2017

FATHER'S DAY (2011) USA/Kanada, 98 minuter. Regi: Adam Brooks, Jeremy Gillespie, Matthew Kennedy, Steven Kostanski & Conor Sweeney.Fatherfucker from Hell

Köttig inledning.

En galen psykopat vid namn Fuchman (Mackenzie Murdock) serievåldtar och mördar medelålders familjefäder på de mest brutala sätt. När stjärtgossen Twinks (Conor Sweeney) far möter samma öde dras han, en tvivlande präst (Matthew Kennedy) och Fuchmans gamla nemesis Ahab (Adam Brooks) in i ett episk äventyr för att befria världen från denna ondska.

Ett ömt ögonblick.

Vad som en gång var en skämtsam fejk-trailer för en totalt bananas film hamnade på ett skrivbord på ökända C-filmsbolaget Troma. Där tyckte man att det vore en bra idé att göra en långfilm av det hela så vips drämde man 10 000$ i nävarna på det förvånade Astron-6-gänget. Vad göra? En film såklart!

Detta eviga sexuella våld mot män!

Resultatet är en vansinnesresa som flirtar vilt med smutsiga drive in-rullar från 70-talet (Inte minst med svenska superklassikern "Thriller") men med vår moderna perversion som krydda. Som vanligt är det med den gamla glimten i ögat och i början av filmen lyckas gänget spela sina karaktärer riktigt straight (Nej, inte motsatsen till gay) men när Matthew Kennedys prästkaraktär dyker upp brakar comic relief-aspekten tyvärr igenom för mycket. Visst, filmen är hyfsat kul men ju allvarligare man spelar desto roligare blir det. När Lloyd Kaufman dyker upp i rollen som Gud förstår ni att det blir lite för "roligt". Skojigast är förstås det totalt överdrivna våldet.

Unga killar objektifieras på film!

Filmen är som sagt superbillig men har bitvis en riktigt schyst kvalité rent utseendemässigt. Detta pendlar dock vilt och i vissa sekvenser är vi tillbaka i de sunkiga green screen-miljöerna som gänget älskar. Vi imponeras dock över den mängd människor man engagerat med en sådan liten budget och dessutom har man en hel del avklädda damer med. Tyvärr har många av dem sådan där byst som inte rör så mycket på sig... Inte nog med det! Manlig nakenhet blir det också mycket av och som ni förstått av resumén är det herrarna som råkar mest illa ut i den här våfflan.

BETYG: 4/7 Vi är inte helsålda på den här filmen men känner att ett sådant over the top-vansinne måste premieras.

Meredith Sweeney har ett stökigt skrivbord.

The Fuchman med munnen full.

Någon med kvinnlig förebild.

Ännu mer sanslöst sexuellt våld av män -  mot män.

Fear and Loathing in Winnipeg.

Locations. Vi kan aldrig understryka nog hur viktigt detta är.

Plötsligt är det tysk porr.

Höjdskräck?

Nej.

Baphomet...men vem är snubben till höger?

Syskonkärlek.

Ännu ett green screen-helvete.

Dagens sexualupplysning: Det finns faktiskt en fetisch som ser ut ungefär så här. Fråga Olle om ni inte tror oss.

Herregud...

Lucifer verkar ha fått en släng av elefantiasis.

Jabba the Hut-looken har lockat till sig en Leia-lookalike.

Apropå lookalike, Christina Lindberg ler från sin lantvilla.

Trailer

Kolla in originalfejk-trailern HÄR.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar