What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 23 mars 2017

HEART OF KARL (2008?) Kanada, 19 minuter. Regi: Steven Kostanski.Med ett leende i undervärlden

Tvillingar?

Det kan vara jobbigt att ha en brorsa som är lite annorlunda och Max (Conor Sweeney) är trött på att alltid behöva ta hand om sin bror Karl (Matthew Kennedy). Hans irritation kan dock vändas mot honom när de båda kastas ner i de djupaste avgrunderna.

I green screen-helvetet kan halva ens fejs försvinna.

Mer gammal skåpmat från Astron-6-gänget och här har vi en lite märkligare avstickare från den vanliga spoof-orgien. Den här rullen är lite som en blandning av "Hellraiser"och David Lynch, blandat med en orgie i amatörmässig green screen och gore.

Man får som kompensation en bitching grön glöd runt frillan!

Vi vill gärna tycka om det här då ambitionsnivån är hög med alla over the top-effekter och de udda huvudkaraktärerna men faktum är att det är en ganska tråkig liten film. Det gör oss nästan ont att sätta så lågt betyg som:

BETYG: 2/7 Når inte ända fram trots skojiga effekter och märkliga karaktärer.

Ambitiösa effekter.

"Sug på min påle, mumie!"

En tjej som är rätt tänd på Karl.

"I kill yooo!"

Raknings-fail igen.

Teaser

HÄR kan ni se hela våfflan.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar