What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 2 mars 2017

VICE SQUAD (1982) USA/Storbritannien, 97 minuter. Regi: Gary Sherman.♫"So take...these broken Wings..."♬

The mean streets of...West Hollywood?

Den prostituerade Princess (Season Hubley) tvingas av polisen att agera lockbete när de vill snärja den sadistiske hallicken Ramrod (Wings Hauser) som även precis slagit ihjäl Princess kollega och vän. Princess insats är inte riskfri och det visar sig att polisen har underskattat den galne Ramrod.

Den här torsken vill ha en golden shower. Hans köpargument: "I got a six-pack and a hundred dollars."

Vi hoppades på en riktigt sleazig B-rulle då namnet antyder ett vältrande i LA:s horträsk. En liten varningsklocka började dock genast plinga när huvudtemat "Neon Slime" blåste på i bakgrunden till förtexterna. En otroligt pinsam och töntigt producerad låt med överdrivet skitnödig sång. Nåja, tänkte vi, det är ju ändå 80-talet och cheesiga skitlåtar hör ju till. Men...

Sold!

Okej, så vi landar förvisso mitt i Hollywoods sjaskiga horträsk men en parad av TV-skådisar och en näst intill total brist på T&A gör ju att sleazefaktorn sjunker drastiskt. Nämnda skådisar gör naturligtvis sitt till att sänka kvalitén och de får god hjälp av ett lamt manus och fantasilös regissör. Kronan på verket är naturligtvis att Wings Hauser är filmens bad guy. Denne notoriskt usle skådespelare tar naturligtvis sin roll på största allvar och överspelar galenskapen med sina ständigt stirrande ögon (Alla psykopater tokstirrar ju...). Inte nog med det. Låt oss återvända till ovan nämnda intromusik, den härliga "Neon Slime". Självklart är det WINGS som sjunger fanskapet! Detta förklarar då genast varför sången kändes "överspelad". Cirkeln sluts.

Wings gör entré i utstyrsel han lånat på Southfork Ranch.

Nu går det väl ändå att se denna slaka rulle och i ärlighetens namn är det inte jättetråkigt att Wings är så usel så vi låter Udda (Film !) vara jämnt (???) och ger:

BETYG: 3/7 En fjärt skulle balansera över betyget till en tvåa men vi är schysta idag för att vi tycker om att Wings är så dålig.

Han är galen!

Abort?

När han är hemma i sin elvispyntade lya gillar han att - stirra.

Men Wings, du ska väl ändå inte..?

LOL. 😄

En snut som tydligen ska ut på undercover-uppdrag.

Ingen åldersdiskriminering i West Hollywood.

1982 var detta extremt. Idag ser varannan jävla dokusåpadeltagare ut så här.

Oj, är det en kameraman på "bröllopet"?

Nähä...vi måste ha inbillat oss allt.

Regn i L.A.??? Så totalt overkligt!

Wings blir alldeles galet stirrig!

Här har vi ett typexempel på en schyst teaser som verkligen förhöjer en crap-film.

Kissetorsken samt när Wings läxar upp sin hora.

Hela filmen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar