What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 17 juli 2017

GEORGE A. ROMERO har kilat vidare...Vi tar av oss hattar och mössor och böjer våra huvuden i sorg på Udda Film-redaktionen. En av de stora anledningarna till att vi överhuvudtaget håller på med detta tramsiga skrivande om allsköns märklig film har nu avslutat sin vandring här på jorden. 

Visst, han bidrog inte med så mycket minnesvärt under senare år men det förminskar inte hans enorma avtryck på filmvärlden och har man endast en enda gång positivt förändrat livet för andra har man gjort en schyst livsgärning. George lyckades upprepa den gärningen så vi tackar och bockar för att han förgyllde våra liv.


💗Inga kommentarer:

Skicka en kommentar