What is this shit?

Mitt foto
HÀr presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstrÄkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hÄllet pÄ författarens humör för tillfÀllet och god smak har sÀllan företrÀde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrÄ ska lyftas fram och frÀmjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland fÄ sig ett vÀrdigt omdöme. Det Àr fritt fram att lufta allehanda Äsikter hÀr.

mÄndag 30 september 2019

CONVICTS WOMEN (1973) USA, 75 minuter. Regi: John Hayes.



RIP Candy Samples đŸ˜Ș

Kurrans kÄtaste killar kladdar creepigt.

TvÄ samvetslösa interner flyr frÄn fÀngelset och under sin flykt genom vildmarken stöter de pÄ ett gÀng söndagsskoleflickor och deras lÀrare som har picknick i det gröna. Internerna som Àr utsvultna pÄ bÄde det ena och det andra fÄr snart sin aptit mÀttad.

"Oops! Landskapet Àr sÄ överexponerat att jag tappade mina grejer..."

Den ena legenden efter den andra faller plötsligt ifrÄn. Alldeles nyligen var det Sid Haig* och nu alltsÄ Àven MILF:arnas MILF: Candy Samples. Som en (tveksam) hyllning till henne recenserar vi denna gamla sunkrulle. Hon har (som vanligt) lÄngt ifrÄn huvudrollen men Àr som alltid den kvinnligaste sexbomben av dem alla.

"Ti-hi..."

Filmen inleds istĂ€llet med att presentera internerna (Ric Lutze & Ralph Wain) i en scen med ett misslyckat vĂ„ldtĂ€ktsförsök. NĂ€r ribban Ă€r satt dröjer det inte lĂ€nge innan vi fĂ„r se filmens egentliga stjĂ€rna Rene Bond nĂ€cka i skogen i vĂ€ntan pĂ„ att hennes pojkvĂ€n ska dyka upp och sĂ€tta pĂ„ henne...och sĂ€tta pĂ„ henne igen...och sĂ€tta pĂ„ henne Ă„terigen. Ja, det hĂ€r Ă€r sjĂ€lvklart en softcore-sexploitation-rulle sĂ„ det enda vi fĂ„r se Ă€r ideliga fejksamlag med vĂ€ldigt korta avbrott för korkad dialog. LĂ€rarparet (Myron Griffin & Candy Samples) stĂ„r för en ultralökig fromhet medan tjejerna givetvis Ă€r kĂ„tare Ă€n löpande hyndor. Det dröjer tyvĂ€rr Ă€nda till slutet innan Samples dras in i de sexuella eskapaderna - och den som vĂ€ntar pĂ„ nĂ„got gott, blir lĂ€tt otĂ„lig - som vi sĂ€ger hĂ€r pĂ„ Udda (ADD) Film. I denna scen fejlade softcoren totalt dĂ„ sidovinkeln tydligt visar snubbens lilla penis dinglande under stötarna av Candys underliv i hans mage. 😁

From söndagsskolelÀrare upplever gladchock.

VĂ„r kopia Ă€r en gammal Something Weird Video-print sĂ„ kvalitĂ©n Ă€r rĂ€tt usel med en del överexponerade scener, digitalflimmer och ett obegripligt slaktat slut. TĂ€nk, nĂ€r det till slut ska hĂ€nda nĂ„got relevant Ă€r det nĂ€stan helt bortklippt! LOL. -SPOILER ALERT- PicknicksĂ€llskapet blir till slut bortförda med vĂ„ld av internerna och en vĂ„ldtĂ€ktsorgie drar igĂ„ng i en övergiven gruvby. SjĂ€lvklart blir tjejerna kĂ„ta och assisterar glatt i vĂ„ldtĂ€kten av söndagsskolelĂ€raren som kanske Ă€r bland de lökigare vĂ„ldtĂ€kterna pĂ„ film. Candy vĂ„ldtas ocksĂ„ men som vanligt övergĂ„r motstrĂ€vigheten till lust och hon tackar t o m diskret vĂ„ldtĂ€ktsinternens lik nĂ€r hon kliver förbi det i slutscenen 😆 Ja, det Ă€r hĂ€r saker blir sönderklippta och diffusa. Vi har sett att pojkvĂ€nnen frĂ„n skogen hastat ivĂ€g för att undsĂ€tta sĂ€llskapet men mitt i den komiska slutvĂ„ldtĂ€kten klipps vi till gatan utanför huset dĂ€r pojkvĂ€nnen med ett gevĂ€r i handen omfamnar sin nakna flickvĂ€n och internerna ligger döda i bakgrunden. Smooth...

BETYG: 3(-)/7 Samma gamla vanliga softcore-trams men faktiskt rÀtt attraktiva brudar och en del komiska aspekter.

Rene Bond Àr en sann naturist.

"HÀll i 'rej den dÀr blixtsnabbt! Om tre sekunder blir det Äka av igen."

De lite misslyckade vÄldtÀktsmÀnnen blir totalt #metoo:ade av smÄtjejerna.

Rene fÄr smisk - för att hennes bakdel behöver det.

Den frommaste av flickorna fÄr lÀra sig köttets lustar genom en pedagogisk vÄldtÀkt.

Hennes kompisar och Rapey Rapeovich garvar lÀppen av sig.

Se vanmakt och förtvivlan nÀr fromflickan Àr sexdocka. Se sÀrskilt Candy Samples fantastiska skÄdespel. Hon kan inte ens titta!!!

ApropÄ Candy. HÀr Àr det den saliga MILF-drottningens tur att besudlas av interntunga och slaklem.

Offrens reaktion Àr adekvat. Ser nÀrmast ut som om nÄn blÄst i fÀbodjÀntanhornet**.

#Metoo pĂ„ fromlĂ€raren. Lite lassorunk till att börja med. 😄


**Lyss till hornet och lĂ€r! ☝

Vila i frid Candy. 💗



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar