What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 14 september 2019

KILLING HASSELHOFF (2017) USA, 81 minuter. Regi: Darren Grant.



Håhåjahoff...

"Titta vilket paket tomten har i sin säck!"

När inte Chris (Ken Jeong) driver sin nattklubb roar han sig med att delta i en vadslagningspott där man satsar på vilken kändis som ska dö först. En serie missförstånd leder till att Chris förlorar det mesta i sitt liv och plötsligt måste hosta upp 400 000$ till en gangster han lånat dem av. Han har bara 72 timmar på sig och inser att hans enda chans är att ro hem vadslagningspotten, genom att döda kändisen han satsat på: David Hasselhoff.

Rumsrent.

Aj aj aj! Udda Film är ute på djupt vatten utan flytväst och simkunnighet. Det ändlöst djupa vattnet är fyllt av blodtörstiga hajar och de går under betäckningen..."KOMEDI"!

Hur man skådespelar komedi.

Det dröjer inte många filmrutor in i den här filmen innan vi inser att detta definitivt inte är något undantag i genren och att vi kommer vrida oss i generade plågor när den "skojiga" dialogen sprutar fram. Ja, det här är riktigt pinsam skit och det flåshurtiga skådespeleriet är fan sämre än i vissa sitcoms på TV. Lägg där till den ständigt självironiske Hasselhoff som listigt duckar undan alla försök att skratta ÅT honom. Istället blir man mest trött på hans "charmiga" drift med sig själv.

BETYG: 1(+)/7 Pinsamt och stundtals irriterande o-kul. Vi slänger in ett plus för Hoffs tyska speedos.

Unga tjejer älskar The Hoffs naturliga anletsdrag.

Jon Lovitz slummar till det.

"Kul" självironi föranleder självklara props.

Jodå, man får visst sådana typiska anletsdrag av att livrädda folk på låtsas. Vi lovar!

Los Angeles Lakers gamle forward Rick Fox dyker upp på Hoffans partaj varpå den senare utbrister: "Rick Fox! The most handsome man in the NBA." Han har inte helt fel, den gamle Mitch Baywatch.

Apropå Baywatch, dags för lite "genomcharmig" självironi.

Bengeten till vänster? Nähejvars då! Självklart attraheras våra ögon istället av Hoffmeisterns urläckra tyska speedos.

Inte ens Hoffalong Cassidy kan motstå den bedårande kakaduan.

Homoerotik som självklart är helt PK trots våldtäktsflirtarna.

OS-guld i cringe när hela nattklubben diggar och dansar till Hoffaklumpens gubbmusiknummer.

Trailer

Distriktsmästerskapet i cringe är en hård batalj mellan Hustlerhoff, Ken Jeong och publiken. 🙈😬



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar