What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 21 november 2021

SLAUGHTERHOUSE SLUMBER PARTY (2019) USA, 85 minuter. Regi: Dustin Mills.



Så ska ett slumber party gå till!

Ku Klux Kaiju från inledande fejktrailern.

Ett gäng tjejkompisar samlas i ett hus för att ha en tjejfest som heter duga. Carol Anne (Kayla Elizabeth) tar med sig den nya bekantskapen Gretchen (J. Ania Lupa) som är lite udda. Det visar sig att nykomlingen är mer än lite udda när hon plötsligt drar igång sin egen lilla svart magimässa på vinden och öppnar en ondskans portal mitt i de glada tjejernas fest.

Tjejer älskar fjärthumor.

Vi stiftar åter bekantskapen med lågbudgetfilmaren Dustin Mills som vi har lite blandade erfarenheter av i form av den plågsamma Her Name was Torment (2014) och den ibland småroliga Snuffet (2014). I den här våfflan verkar Mills satsa mest på komedi och CGI, något som borde vara rena rama katastrofreceptet om man vill vinna vår gunst (men vem fan vill det?).

Töserna får träffa märkliga Gretchen.

However, som di säger på andra sidan plaskdammen, till denna katastrofkompott har Mills adderat det alltid vinnande konceptet av nakna brudar och till vår stora glädje är det riktiga tjejer med lite kött på benen som t o m skulle få Anders Zorn att le. Nakenheten är dessutom allt annat än subtil då vi redan i den inledande fejktrailern får se Rocket von Ribcage (Ariel Nicole Jarchow) slita av sig allt - bara för att! Sedan fortsätter det i samma goda stil med t ex ett kuddkrig där alla är helnäck förutom sötnosen Moon (Melissa Sue Zahs) som av oklar anledning behållit trosorna på.

Kuddkrig. Hellz yeah!

Vi bjuds på en kavalkad av dåliga CGI-effekter som mest kan liknas vid Ghostbusters-effekter fast i B-variant. Sedan är tyvärr även majoriteten av all gore gjord på datorn. Humorn är väl sådär men den är åtminstone inte så irriterande dålig att vi vill sparka ett hål i  vår 239"-TV. Den här filmen vill verkligen inte ta sig själv på allt för stort allvar och skulle någon tveka över detta faktum kanske vi ska nämna att en av karaktärerna gillar att fisa sina kompisar i nyllet...

BETYG: 3/7 Kul att man kan driva med konceptet om brudar på ett slumber party samtidigt som det ändå är en lökig fluktfest.

Bokstavera "A" ikapp.

Fisbruttan har tydligen varit i toppform.

HBTQ-främjande bilder inkluderas.

Ray Harryhausen skakar på sitt kranium i graven.

En spyende baby-demon, för varför inte?

Det bästa med CGI är att man slipper skura golvet. Lata jävlar...

Tjejerna har hittat en specialutgåva av Swedish Metal Aids "Give a Helpin' Hand".

Demon-bukkake.

Who you gonna call? Adobe-busters!

Inte mer fejk än ett par sillisar i alla fall.

I ett av rummen ger S.O.D. en konsert.

Teaser

Trailer

Ja va fan, vi kan ju inte nämna Swedish Metal Aid utan att ge lite skön bakgrund.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar