What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 21 december 2015

HER NAME WAS TORMENT (2014) USA, 50 minuter. Regi: Dustin Mills.Och att se filmen var "torment"...

Säg hejdå till 50 minuter av ditt liv.

En förvirrad kvinna (Allison Egan) förhörs av en rättspsykiatrisk läkare efter att hon omhändertagits för bestialiska mord på dussintals människor. Vad döljer sig egentligen i hennes hjärna?

En topless-ängel. Oj vad konstnärligt...

Vad döljer sig i regissörens hjärna och vad döljer sig i våra hjärnor som orkar se skiten? Redan från första början står det klart att det kommer bli en seg resa med den långa förföljelsesekvensen samt den utdragna titelditon. Sedan leds vi direkt in i en psykos illustrerad främst av torture porn och nekrofili. God jul allihopa!

Vår anonyma protagonist.

Mills jobbar hårt med psycho-vinkeln i den här filmen och därför bjuder han på klyschiga ljudmattor och experimenterande med billiga bildeffekter. Detta är ett säkert kort för att maskera bristen på budget. Tyvärr skiner frånvaron av resurser igenom på andra ställen som exempelvis skådespeleri och gore. Brandon Salkil är föga övertygande som tortyroffer och lösnaglar, buttericksöga med halvmeters synnerv samt ett papier maché-lik bygger inte någon direkt trovärdighet. "Kan Jörg Buttgereit kan väl jag!" tycks Mills resonera.

Sköna naglar offret har.

Nej, det här är rent ut sagt pisstråkigt och när någon vill inkludera oss i sin psykos är det inte konstigt att redaktionsmedlemmarna på Udda Film börjar sms:a och planera kommande vecka i huvudet istället för att leva sig in i spektaklet i rutan.

BETYG: 1/7 Det finns garanterat sämre gjorda filmer än denna men jösses vad tråkigt med psykoser och torture porn.

Det här har en av våra redaktionsmedlemmar varit med om. Nageltrång is a bitch!

Time for some sweet lovin'!

"Din kuk är inte lik min kuk, det är en lik-kuk..." Var det inte nåt sånt Robban Broberg sjöng? Notera likets verklighetstrogna textur!

Aaahhh! Klimax verkar nära och då i en kaskad av klister och pappersmassa!

Han slipper i alla fall psycho-ljudmattan...

Uppspeedade huvudskakningar - det är riktigt sjukt!

"Men kolla noga då. Skeden ÄR ren."

TV-flimmer tonat med distad bild - helt sinnessjukt!

Här är han, filmens gudom: The Overseer! Ser ut som resultatet av en natt med ET och en "Bad Taste"-alien.

Käka frulle med suddigt fejs - HELT GALET SUPERSJUKT!!!

Trailer

Mills annonserar uppföljarens rollbesättning. Ve o fasa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar