What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 10 augusti 2014

TWO WEEKS IN KILLADELPHIA: THE MAKING OF CROSS BEARER (2012) USA, 135 minuter. Regi: Någon med kamera...För närmast sörjande

Yep, så här långtråkig var "dokumentären".

En titt bakom kulisserna på lågbudgetskräckfilmen "Cross Bearer" (http://uddafilm.blogspot.se/2014/08/cross-bearer-20125-usa-70-minuter-regi.html).

D v s INTE så här.

Just det. Mycket mer än så är inte denna långa "dokumentär". I inledningen tänds hoppets låga beträffande en variationsrik och berättande dokumentär med kommentar- och intervjusegment med personer inblandade i produktionen. Tyvärr urartar det snabbt i en orgie av knappt redigerat material där vi bjuds på en miljard omtagningar av en och samma scen. Jättekul kanske - om man själv var där, men för oss övriga leder det närmare till en icke avsiktligt stund där hjärnan börjar planera för morgondagen istället.

BETYG: 2/7 Svag tvåa dessutom. Denna långa smet av tristess har en del glimtar av skojigheter och intressanta detaljer, men mest är det en hemvideo för de inblandade.

Mycket av denna vara för att blivande makeup FX-artister ska dregla.

Crewet klipper varandra. Intressant?

Omtagningar av denna scen fick vi nöjet att beskåda - i närmare en halvtimme!

Bl a när hårdrockaren försöker spy.

Där ser ni kids! Man behöver inte värstingprylar. Se dock för helvete till att ha lite skills och fantasi.

Komplikationer och improvisationer.

Ett bekant ansikte dyker upp.

Pinsamt när regissören Ahlbrandt delar ut visdomar.

Nej, det blir inget videoklipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar