What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 22 april 2015

CULO (2011) USA, 10 minuter. Regi: Andrew Shearer.Det mensiga mysteriet

Frid och fröjd med en god bok.

En ung korpulent dam (Countess Samela) får sin mens och efter ett akut toalettbesök får hon enorma problem med sina trosor som varken vill vara på eller av.

"Oj! Jag skådespelar att något är på tok."

Yup. Vatten på kvarn för alla med fördomar om feministisk film. Detta är en fullkomligt obegriplig amatörrulle med en illa skådespelande dam i huvudrollen. Eftersom vi är en samling dumma män här på Udda Film-redaktionen kan vi skapa en metafor som på ett otroligt långsökt sätt skulle skänka denna kortfilm mening. Vi fabricerar helt enkelt en liknelse där filmens obegriplighet kan jämställas med mäns ignorans vad gäller kvinnans vedermödor under mensen. Ni behöver inte tacka oss, kära filmskapare, vi bjuder på den.

Trosorna börjar busa efter toabesöket.

Hur ska man annars förklara ett soundtrack som är snott från någon gammal biologifilm där flickans mognad till kvinna beskrivs på ett otroligt torrt sätt. Detta samtidigt som den överfrodiga damen kämpar mot sina besvärliga trosor, onanerar(?) och slickar sitt blodiga finger efteråt. Symboliskt(?) läser hon också Clive Barkers "Books of Blood" samt smiskar sig själv med denna för att lösa något problem...

"Oj vad busigt! (Hoppas mitt minspel är riktigt tydligt på den punkten)"

Handlar filmen överhuvudtaget om mens??? Titeln antyder ju kraftigt att det är ett annat hål som bråkar med kvinnan. Detta skulle i sådana fall skänka lite extra spice till scenen där damen slickar sitt finger...

BETYG: 2/7 Ja, vi är faktiskt lite roade av obegripligheten och slänger på en extrapoäng för det.

Diverse köksvapen sätts in mot trosproblemet.

Nedkylning hjälper. Kanske även personen i inspelningsteamet, vars fot syns i bild, kan hjälpa till?

Flickan fick problem med sina mjukisbrallor och måste följaktligen smiska sig själv - med bl a god bok.

Insidevy när finger stoppas in.

Räcker inte det så ser vi här på minspelet att fingret letat sig in.

Sen följer party på egna kroppsvätskor.

"Mm-mm! Fingerlickin' gooood."

"Äsch knasigt att handen fastnade i trosan!" (Se HUR knasigt på minen...)

Nix och nej - det blir inget klipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar