What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 26 juli 2016

THE AUGUSTA STREET RIPPER (2014) Brasilien, 20 minuter. Regi: Geisla Fernandes & Felipe M. Guerra.Äter vampyrhoror torsk?

Snyggt att inleda med en tydlig stillbild...

En kvinnlig vampyr (Monica Mattos) har valt prostitution som yrkesbana då det är ett lätt sätt att skaffa föda. Tyvärr har hon valt São Paolos ökända horgata Rua Augusta som arbetsplats och där härjar en seriemördare med horor i skottgluggen.

Vampyrjäntan gnor.

Bristen på ork att dölja videokvaliteten i filmen skvallrar direkt om ett amatörverk. Nu vet vi inte vad regissörerna har för bakgrund men man skulle lätt kunna tro att de har samma porrbakgrund som huvudrollsinnehavaren då det helt enkelt ser ut som en billig porrproduktion. Skådespeleriet når knappt upp till den nivån ens en gång.

São Paolos egen Malmskillnadsgata.

Här tramsar man dock inte med att försöka linda in skeendet i någon slags ursäkt att finnas till. Här serveras tydlig torture porn med mer nakenhet (därav en porraktris i huvudrollen...) än brukligt. Vi kan konstatera att vampyren med all säkerhet inte är flera hundra år gammal med de silikonimplantaten. Hon verkar dock vara en äkta brasilianska med den vaxningen...

BETYG: 2/7 Rätt ointressant gore-orgie och även om Mattos "bjuder på sig själv" är hon typiskt porrplastig. Den allmänna uselheten är inte speciellt rolig.

The male gaze.

The mini male gaze.

The male daze.

Mysig inredning. Med en uppstoppad tukan, svarta plastsäckar och lite gaffa kan du bli din egen stylistvirtous.

Här skådespelar vi så vi skiter på oss.

Han är...galen...

Undra vad hon tar för det där?

En slägga av...choklad?

Med den plasten på madrassen trodde man det skulle bli lite hederlig toasex men icke då.

Lol. Kevin Macleod - En budgetfilmares bäste vän.*

Aha! Det var där de hittade fullmånen.

Crowdfunding-video som då måste ha gått hem.

Ha ha. Synd att man inte lagt ned samma postproduktionskrut på själva filmen som i denna trailer.

*Det är gratis att använda hans musik.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar