What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 27 januari 2017

GHOULS NIGHT OUT (2011) Tyskland, 11 minuter. Regi: El Gore.Amatör-gore med fräschmonster

Som majoriteten av alla ungdomsfester man var på: Några snubbar och billigt dricka.

Tre kompisar samlas för en soft hemmakväll men när en av dem börjar läsa från en nyinförskaffad antik skrift sätter han märkliga krafter i rörelse.

Alltid en bra idé att läsa upp gamla besvärjelser.

Vi inleder en liten kortfilmsfestival här på Udda Film med billig tysk amatör-gore. Tyskarna har ju en lång "fin" tradition av denna subgenre med mer eller mindre roliga resultat. Denna lilla våffla ter sig verkligen extremt amatörmässig med riktigt kompisskådespeleri och taskigt fnasigt ljud. Man har försökt rädda det videokamerabilliga utseendet med att lägga på ett konstant super-8-filter som inte passar alls.

Skum typ crashar partyt.

Monstret är av bästa butterickskvalité men har lite hjälp av att det är ganska mörkt när hen härjar. Gore är ju som alla vet viktigt för tyskar så man har lagt ner lite extra energi på en skojig huvudskada på en av aktörerna.

Wir wollen lägga allt krut på gore. Ja ja!

Nej, det här är verkligen ingen höjdare utan bara en gullig amatörhyllning till "EvilDead".

BETYG: 2/7 Ganska substanslös amatörrulle om man bortser från hjärnsubstansen... *Rimshot*

Trailer för hela trilogon.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar