What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 27 maj 2017

NEIL BREEN-EXTRA!


"I can't believe you haven't donerat mer pengar!!!"

Trodde ni fyra världsomskakande filmer var nog? Ånävars! The Breenius är i full färd med att sätta sprätt på nya arkitetlöner och jobbar nu hårt med nästa storfilm med arbetsnamnet "Twisted". Om vi känner The Human Breen rätt kommer denna våffla vara i runda slängar 10 000% bättre än föregående rulle.

"Alla som inte donerar pengar riskerar att bli hackade och exponerade. Den naturliga följden av det är självklart självmord!"

Vår hjälte behöver dock er hjälp. Han har återigen dragit igång en crowdfunding för att hjälpfinansiera projektet. Ni vet ju att han kommer göra rullen vare sig det blir några extrastålar eller ej men The Breenster är väl värd varje korvöre ni kan undvara. Tänk bara den extra mängd laptopar han skulle kunna förgöra med era bidrag! Det ser rätt knackigt ut för kampanjen än så länge och crowdfundingen för "Pass Thru" gick ju käpprätt åt helvete men lite svenska bidrag kanske kan blåsa liv i pengaflödet?

Skulle du donera pengar till den här mannen? Klart som fan du skulle det!

"Jaha, men hur mycket går Udda Film in med då?" frågar ni er. Ja jo, som de eviga fattiglapparna vi är (se "Donate"-knappen uppe till höger!) kan vi endast bidra med denna fantastiska gratisreklam och den går ju inte av för hackor. Vi når säkert minst tre läsare!!!

En av Udda Films redaktionsmedlemmar gjorde den här blygsamma hyllningen till Mr. Breen.

Här motiverar The Breenius varför DU ska ge honom din arkitetklön.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar