What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 14 maj 2017

VENUS FIRE (1993) Brasilien, 38 minuter. Regi: Victor Lopes.AIDS för hela familjen!

Jovisst. Brinnande dildos.

Samtidigt som en AIDS-smittad seriemördare och våldtäktsman härjar försöker stadens populäraste sexklubb göra sitt för att öka kondomanvändningen. (Ut)Lösningen blir att utlysa en tävling där den som lyckas spruta fram en dold stjärna i den gyllene kondomen får sig en natt med valfri sexarbetare på klubben.

"Burning asshole" eller "Ring of Fire"?

AIDS-skräcken utlöste (sorry...) en våg av upplysingsfilmer där folk skulle lära sig att använda kondom. På vissa håll blev dessa filmer ganska kontroversiella men det verkar som om man i Brasilien hade en väldigt avslappnad syn på sexualitet då sprutmaratonet på filmens sexklubb är en familjeangelägenhet. Hela familjer deltar med liv och lust i orgasmjakten. Nej, man får givetvis inte se en massa tokrunkande. Däremot är det generöst med T&A och den vackra Giovanna Gold som spelar Valeria Venus bjuder på sin sköna lekamen. Till saken hör att detta är ett TV-program så brasilianarna sopar mattan med den svenska synden.

Han ser oskuldsfull ut.

Förutom allt sex och den tokiga idén med en demonisk sexmördare är detta förstås ingen höjdare. Det är givetvis ett evigt tjatande om kondomanvändning. Det är snudd på buskis ibland och så slänger man in dansnummer och tafflig videokonst. Det må låta som en skön mix men riktigt så kul är det tyvärr inte.

BETYG: 2/7 AIDS-mördare från Helvetet och vackra nakna damer räcker inte jättelångt i denna märkliga upplysningsfilm.

Nu känner vi igen honom.

Of course you are!

Bet you can and bet you don't.

Å fan?

Kådis is da shit.

Dags för spruttävling.

Hela familjer är engagerade.

Samtidigt härjar den mystiske våldtäktsmördaren. Inte ens män...

...kommer undan!

Och så vogue:ar Giovanna lite framför ett gäng brinnande löspenisar.

En episk sexbatalj mellan Celso AIDS (Ja, sexmördaren heter så) och den sköna Valeria.

Hon har ett inte så hemligt vapen.

Inget videoklipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar