What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 12 februari 2020

BLACK STAR (2016) USA, 18 minuter. Regi: Tarrell Christie.



När det går knas i mördandet

Hello doggie!!! ...eller?

Ett mördarsällskap använder den gamla myten om Black Star som ursäkt för att kidnappa och mörda oanande offer under Halloween-helgen. Detta år råkar de dock plocka upp fel offer.

En del stiliga bilder av Christie i alla fall.

Den här lågbudgetkortfilmen hade lite potential att kunna vara intressant då man kan se en del frön till spännande idéer i filmen. Tyvärr blir det ändå inte någon höjdare och det mesta faller på skådespelarna och regissören.  Särskilt Lakin Mims, som spelar Kurt, icke-levererar med ett otroligt platt framträdande. Skyler Ferguson, som spelar Black Star, är inte heller speciellt övertygande som ondskefull demon och med interaktionen mellan dessa karaktärer som en sådan central del i filmen blir det ett rejält magplask. Christie är mycket bättre fotograf än regissör. Synd.

BETYG: 2/7 Ett koncept som skulle kunnat vara skoj kvävs av lama skådisar och fantasilös regi.

Storyboard?

Där är hen ju!

Så ondskefull att han t o m får vara med på TV.

Jansson? Är det du?

Så fruktansvärt ondskefull att han faktiskt har blackface!

Teaser

Hela våfflan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar