What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 15 februari 2013

GUILLOTINE GRANDPA (2012) USA, 13 minuter. Regi: Jon Liberis.

 
 
Amatörtrams

Nej, inte ens en snygg dollyåkning mot farfars sura fejs kan lura oss att tro att detta är bra.
 
Farfar (Ted Lavash) är riktigt trött på det mesta i sin omgivning och vid en familjemiddag brister det.

En Louis Theroux-lookalike som spyr i varenda scen han meverkar i. Hilarious! ELLER!?!!?
 
Uppenbarligen är detta ett projekt där några amatörer varit sugna på att testa sina senaste färdigheter i Video Copilot-effekter och blodig humor, för någon substans finns inte - och detta på ett dåligt sätt. En gubbe som går omkring och dödar allt med sin svärdskäpp blir aldrig speciellt roligt, särskilt inte när det är så dåligt gjort och samtliga inblandade totalt avsaknar talang. Rent tekniskt är det en hyfsat glassig yta, så förvänta er ingen roliga timmenproduktion men uselheten lyser ändå igenom, särskilt vid blodspillet. Humorn är dessutom på recyclad buttericksnivå så det lockar genast fram en skoningslös hållning från vår sida.

BETYG: 1/7 Satsa på någon ingenjörsutbildning istället för filmskola för här finns det absolut ingen indikation på talang eller begåvning.

Farfar får ett blowjob. Sjukt gränssprängande humor!!! 
 
Genialt! Minimalism är tydligen makeup-avdelningens motto. Två streck under ögonen och lite puder - och vips ser hon ut som en pensionär!

Enda gången filmmakrna kommer i närheten av schyst gore.
 
Trailer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar