What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 8 februari 2013

SUGAR BOXX (2009) USA, 86 minuter. Regi: Cody Jarrett.

 
 
Fattig WIP-homage

Typiska "70-talsbrudar" i sina "70-talsunderkläder".
 
Skjutjärnsjournalisten Valerie (Geneviere Anderson) bestämmer sig för att walraffa i ett kvinnofängelse när hon blir kontaktad av en gammal tant från hemorten vars systerdotter blivit fängslad på orimliga grunder. Hon möter en genomkorrupt helvetesvärld och är fast besluten om att skipa rättvisa - på ett eller annat sätt...

Jack Hill som cameo-domare.
 
Det råder inget tvivel om att regissören Jarrett älskar gamla WIP-filmer och bestämde sig för att göra en egen hyllningsvariant. Synd bara att hans budget hamnade på ca 23 kronor. Det blir givetvis därefter med skådespeleri på en amöbas nivå och rekvisita från ÖB. Det senare blir plågsamt tydligt då filmen utspelar sig under 70-talet och detta känns lika trovärdigt som att Dick Cheney skulle vara en god person. Vänder man på steken behöver ju detta inte nödvändigtvis vara någon större nackdel i en WIP-film så länge den levererar med T&A, sadism och alla kära klyschor vi tar för givna. Faktiskt får vi en hel del tuttar, om än snålt med bakdel, och de obligatoriska lesbiska scenerna varvade med duschscener och piskande. Våldet är givetvis väldigt tamt då man inte kan göra hur mycket gore som helst med en macdonaldskupong som budget men man får i alla fall ett försök till stympning. Lite småskoj också att man dammat av de gamla Russ Meyer-bruttorna Tura Satana och Kitten Natividad, varav den senare gör en horribell insats som chefsplit - och nej, tanten tar inte av sig paltorna denna gång. Vidare dyker även föremålet för regissörens beundran - Jack Hill - upp i en cameo.

Kitten Natividad dyker upp och "skådespelar". Nåja, åtminstone slipper vi se henne strippa som senast vi såg henne i "Zombie Gangbang".
 
Sammanfattningsvis är detta givetvis en riktigt dålig film men den har i alla fall en smärre charm i sin hyllningsambition.

BETYG: 3/7 WIP-film med väääldigt låg budget men man försöker i alla fall göra det bästa av situationen och det ska man ha en eloge för.

Typiska 70-talsbrudar. Det är verkligen som om man rest i en tidsmaskin!!!

Har man varit stygg låses man in i The Hot Box.

Är det ett kvinnofängelse är givetvis hygienen viktig.

Självklart har vi även en sadistisk lesbisk fängelsedirektör som tvingar till sig sex av fångarna (med sina 70-talstrosor...)

Lite spånken blir det också.

Åsså lite brajja!

Notera pliten till höger som uppenbarligen köpt sin uniform i den lokala fetischbutiken.

De är på ett sjukhus. Det kan vi tydligt se i och med den stora Röda Korset-flaggan på väggen.

He's a muthafuckin' P-I-M-P.

Träning, "70's" style...

Oj, ytterligare en tidstypisk donna.

Gore-igt värre!
 
Trailer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar