What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 4 juni 2015

READY, TEDDY, DEATH (2004) Storbritannien, 40 minuter. Regi: Mark McQueen.Teddy snuff

De är överallt.

Någon har alldeles för många teddybjörnar och följaktligen måste dessa likvideras på ett eller annat sätt

Överallt! En "Endlösung" krävs nog...

Detta, kära fåtaliga Udda Filmläsare, är inget annat än 40 minuters brutal nallebjörns-snuff. Vi får ta del av nallar som sprängs, hängs, friteras och halshuggs - bara för att nämna några få exempel. Allt till tonerna av mer eller mindre adekvat musik.

Cementdöden.

Självklart är detta väldigt roligt, särskilt som det är ganska välgjort. Även om det är amatörmässiga förhållanden har man lagt mycket tanke bakom klippningen och kameravinklarna vilket gör det väldigt snyggt och skojigt.

Ritualmord.

Utan att ha någon som helst koll på läget törs vi dra till med gissningen att detta är främsta inspirationskällan till Misery Bear: Dawn of the Ted (2010) som vi recenserat tidigare här på Udda Film. Kanske känner filmskaparna rent av varandra?

BETYG: 5/7 Med egen erfarenhet av genren vurmar vi givetvis för filmer med kramdjursvåld.

Fritera hans arsel!

Nalle har fått cementpjuck.

"Give me Nalle or give me head!"

Bon Apetit!

Det fruktansvärda skyttegravskriget.

Rökning dödar...

Crucielectrified.

Sayonara beyotch.

Ett sportinslag.

Hela våfflan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar