What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 15 juni 2015

WARLORDS (1988) USA, 86 minuter. Regi: Fred Olen Ray.Bore-lords

David Carradine wants YOU to watch this movie...ELLER!?

Den mystiske soldaten Dow (David Carradine) glider runt i det postapokalyptiska ökenlandskapet i jakt på sin fru som rövades boret av Krigsherren (Sid Haig) för ett par år sedan. Hans enda sällskap heter Ammo och ryms i hans väska. D v s ända tills vildhjärnan Danny (Dawn Wildsmith) gör honom sällskap i kampen mot Krigsherren och hans mutanter.

Michelle Bauer i en minnesvärd roll.

Fred Olen Ray har gjort en karriär på Hollywoods bakgård genom att spotta ut hjärndöda filmer kryddade med tuttar och explosioner. Detta måste ändå vara en av hans tröttare verk eftersom det är en frontalattack mot tittarens intelligens från första sekund. Maken till korkad film får man leta efter vilket genomsyrar varenda aspekt av spektaklet. Den här stinkande dynghögen måste han fått ett schyst förskott för, för att sedan på fyllan hasta igenom inspelningen.

Sid Haig är stilig i sin postapokalyptiska riddarskrud.

Det roliga är att det är så många välbekanta B-namn med i mästerverket. Fast det är klart, scream queensen Brinke Stevens och Michelle Bauer ser man inte alltför mycket av så stackars Carradine får bära det mesta av dyngan själv och det märks att han inte har speciellt mycket ork att göra det. "Tur" då att Olen Rays manhaftiga exfru Dawn Wildsmith finns vid hans sida och kan irritera tittaren med sin slakt på skådespelarhantverket. Till sin hjälp har hon också den mystiske Hacke Hackspett-rösten som kommer ur Carradines väska, vilken hon tror är en "computer". Det visar sig att denna asirriterande väsk-dwellern -SPOILER ALERT- inte alls är en komprimerad Hasselhoff-dator utan ett muterat butterickshuvud som närmast för tankarna till Onkel Kånkels "Hawaiiskjorta". Ja, ni hajar läget.

BETYG: 2/7 Nej inte en etta trots apnivån. Filmen har ju trots allt meningslös nakenhet, imponerande värdelöshet och billiga bovar i söta gasmasker.

Visst, det är BARA män som vresar...

David ser ut att må lite illa över det flagranta vresandet (som då alltså BARA män håller på med).

Fred Olen Ray kanske blev lite homofobiskt besvärad över exfruns manhaftande så att han kände sig nödgad att styra ut henne i denna dress för att visa att det visst var en kvinna han hade varit gift med?

"En burk Pepsi?"

Åke.

Valfritt bondage-skämt här:___

Se! Sid tycker det är svinkul.

Någon har haft den goda smaken att öva prickskytte på Lille Sven. Men vad är det för säck under bordet? Det råkar inte dölja sig en dock-wrangler där eller?

Brinke Stevens i ovanligt påklätt tillstånd.

Tyvärr inget klipp från filmen men bättre upp! Detta är en skådespelardemo med Dawn Wildsmith. För att ni behöver det...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar