What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 6 augusti 2015

EATEN ALIVE: A TASTEFUL REVENGE (1999) USA, 28 minuter. Regi: Gary Whitson.Smakfullt, jojomensan!

När ni ser dessa tischor vet ni att det blir kvalité.

Stacey (Debbie D) blir hela tiden blåst på befordran trots att hon har mest kompetens. Det råkar dock slumpa sig så att hon är den enda som känner till företagets vetenskapsmans (Dean Paul) hemliga experiment. Med hjälp av det lyckade resultatet från dessa tar hon en gruvlig hämnd.

Dean Paul skådespelar med en Debbie D utklädd i någon slags naughty librarian-outfit.

När vi nu ändå har sniffat i närheten av W.A.V.E-träsket (After Midnight (2005) & Around Midnight (2004)) tänkte vi att vi lika gärna kunde kasta oss direkt i det. Sagt och gjort. Detta "mästerverk" är verkligen en ren fetischvideo och det kanske förvånar vissa att man kan finna det upphetsande med jättekvinnor som äter miniatyrmänniskor men vilka är vi att döma? Eller vänta nu... Vår faktiska uppgift är ju att döma, dock inte människors sexualitet utan istället kvalitén på filmerna vi tittar på och i det här fallet är den ju självklart genomusel. Det vore ju ingen äkta W.A.V.E-film annars.

Tina Krause orkade inte ha med sig några kläder alls till inspelningen.

Ja, det är den sedvanliga VHS-kvalitén på inspelningsutrustningen och samma oförmåga att klippa mellan tagningarna. Temat till ära blir det väldigt mycket green screen och nivån på den är som om förskolebarn skulle knåpat ihop skiten. En skojig detalj är också att när offren blir uppätna agerar de förstås uselt förfärade så man har t o m lagt på arkivskrik som loopas på ett smakfullt sätt. En kvinnas skrik föranleder oss att tro att Nightsatan sett filmen och helt sonika snott både idé och skrik till sin Nightsatan and the Loops of Doom (2013). Detta vore för himla kul.

Utomordentliga green screen-effekter!

Som vanligt är det mycket T&A och Tina Krause, generös som hon är, bjussar i sedvanlig ordning på helnaket.Trots "kannibalismen" utgjuts inte en droppe blod och de enda inälvor man får se är insidan på Debbie D:s magsäck där en intakt Barabra Joyce krälar omkring i stringtrosa.

BETYG: 2/7 Så värst "tasteful" är det inte. Smått underhållande i sin uselhet.

Tjejer brukar alltid pröva bikinisar tillsammans när de umgås. Så nu vet ni det alla internetnördar.

Här är scenen vi anklagar Nightsatan för stöld! :-D

Dean Paul svald till roten. Fräscha byxor och allt.

Strip nude for your killer.

Anatomistudenter hör upp! Här har ni insidan på en magsäck och som ni kan se är den snarlik röd presenning med sprinklande vatten.

Ytterligare en skön glimt på bländande green screen-teknik.

Extramaterial! WOOHOO!!!

Då hade det sett ut så här...

Som ni märker kan W.A.V.E. uppfylla ALLA era önskningar på ett professionellt sätt.

Nix, inget videoklipp denna gång.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar