What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 1 augusti 2015

AFTER MIDNIGHT (2005) USA, 79 minuter. Regi: Laura Giglio, Steven A. Grainger, Phil Herman, Tiffany Hopkins & Isabelle Stephen.Antologi av uselhet

Det börjar lovande.

En ensam kvinna (Nancy Feliciano) får hem en kuslig bok fylld med vampyrnoveller och med henne som länk kastas vi in i dessa fyra berättelser varav tre har vampyrtema och den fjärde tar sig an sista-människan-på-jorden-problematiken.

Fantastisk artwork de lagt ned på det omslaget.

Vi förmodade att vi skulle få uppleva uselhet i klass med W.A.V.E:s produktioner, eftersom en av dess "stjärnor" Laura Giglio medverkar här. Guess again. Det här var om möjligt ännu sämre.

Laura Giglio visar stolt upp rekvisitan.

Första segmentet har nämnda Giglio i huvudrollen och det är dessutom även regisserat av henne. Det märks att hon sugit i sig all kunskap hon lärde sig som skådis i W.A.V.E:s filmer, d v s ingen. Det hon aldrig riktigt förstått är att filmer som dessa, som vältrar sig i amatörinkompetens, kräver en del nakenhet för att tillfälligt distrahera tittaren. Synd, då Laura trots sitt kanske inte alltför vackra fejs ändå har en mäktig kvinnofigur. Vi får istället nöja oss med bländande skådespeleri från Johnny Monotone och hans namn skvallrar om kvalitén på hans agerande.

"Aaaarrrggh! Jag har fortfarande kläder på mig!" "Ja, jag vet. Jag kan inte ens förmå mig att titta."

Andra segmentet är de uslaste av de usla och känns som att titta på Big Brothers webbkamerasändning. INGET händer. Tiffany Hopkins, som skrev och regisserade dyngan, måste ha gått på riktigt tung psykofarmaka för att kunna ha släppt ifrån sig detta kärleksbarn. Vi bjuds bl a på världshistoriens lamaste lesbiska scen och anskrämligt dåligt soundtrack.

"Herregud! Johnny Monotone är så blek i sitt skådespeleri att han inte ens syns i en spegel."

Tredje segmentet "Perfect Subject" ter sig som riktigt bra i sammanhanget - d v s värdelöst men ändå inte på den nattsvarta bottennivå som de andra. Isabelle Stephen i huvudrollen (och även regissör och författare) tar i alla fall av sig alla kläder och inledningen är skönt intelligensbefriad och förpubertal.

Bra idé att croppa in i en bild som redan är av usel kvalité.

Sista segmentet "No One Else Around" är helt malplacé med sitt "Omge Man"-tema. Även detta är helt innehållslöst men bjuder i alla fall på en naken mansröv och Delilah LaVeys späda avkläddhet.

Spännande värre när någon tittar på TV.

Inramningen med den ensamma kvinnan som läser novellantologin är bortom kalkon och har passande nog så uselt ljud att man inte hör vad hon mumlar om som då skulle knyta ihop den här säcken med skit. Så alla masochister, njut i fulla drag av camcorder-kvalité och butterickständer.

BETYG: 1/7 Förslag: Ställ upp den billigaste videokameran du kan hitta vid nästa Halloween-party och du får förmodligen en proffsigare film att titta på.

Hoppsan. Dessa vampyrer syns visst i spegeln. Lätt att glömma detaljer när man går på Thorazin.

Passionerad lesbisk sex.

"Buhu hu huuuu... Varför å varför ställde jag upp på detta?"

"Men vad fan gör du fotografjävel!?"

"Naaee! Äckel!"

"Tror du jag gör detta gör att hetsa upp folk eller?"

Varför behöver fotografen detta papper? Ja just det, för att torka av linsen förstås!

"I egenskap av regissör tycker jag denna scen är livsviktig."

Ännu en proffsig fotograf dyker upp.

Hoppas han inte är ännu ett äckel.

Nä vad bra.

"Hm, undra om grannarna också tycker jag saknar höfter?"

Ensam tjej med ett fantastiskt öga för inredning.

I denna scen bjuds det på episkt tramp* som ni tyvärr inte kan ta del av här.

Hennes idé om att hitta människor: Gå ut i skogen, ta av sig och vråla "Hellooo-ooo! Naked girl in the woods!"

Läcker kille på TV.

"A-a-aaahhhh...Sååå läcker..."

Nancy Feliciano ser lite ut som en nerdrogad Christina Lindberg.

Nex up: "Crack hos with fangs!"

"Whuuuuuuut!?!?!?"

"Tyvärr" inget videoklipp denna gång.

*Ljudeffekter av vardagsljud såsom fotsteg, bildörrar etc.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar