What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 13 oktober 2015

DEVIL WORSHIP: THE RISE OF SATANISM (1989) USA, 65 minuter. Regi: Okänd.Satanismen sprider sig värre än influensan!

"VASSSP"!

I denna informativa dokumentär från Jeremiah Films får vi lära oss hur farlig satanismen egentligen är, vad den har för förödande konsekvenser och hur vi ska uppfatta varningssignaler när den infiltrerar våra liv.

Stökig get.

Det var länge sedan vi avnjöt en riktig Jesus freak-dokumentär så detta var en välkommen comeback till genren. Den här är riktigt härlig då den producerades under den ljuvliga satanic panic-eran som härjade under 80-talet. Vi minns med glädje vår alldeles egen Siewert Öholm och hans: "VASSSP, vi ar Säjtans pipel". På andra sidan pölen var det förstås mycket värre då den religiösa utvecklingsstörningen alltid haft större inflytande där. Förutom alla TV-evangelister och kristna debattörer som exempelvis Bob Larson kastade sig även "skjutjärnsjournalister" som generaläcklet Geraldo Rivera in i den glödheta paniken för att frossa i makabra illdåd som skyldes på satanismen.

Satanisk bil.

Den här dokumentären *host host propagandarullen host* bjuder på en perfekt mix av seriemördare, hårdrock, ögonvittnen, experter samt före detta och nuvarande satanister. Vissa av dem känns som (låg)avlönade skådisar och vissa verkar vara kliniska mytomaner.

Den där killen känner ni igen.

För en gångs skull ser vi inga disclaimers om att det copyright-skyddade materialet är använt under fair use-skyddet, som alla högerkristna fanatiker och aluminiumfoliedårar brukar skylta med för att vanhelga allt slags material. Men vem skulle vilja stämma dessa fromma kristna? Hm, kanske Per Gessle då en snutt av Roxettes "The Look" helt otippat dyker upp som bakgrundsmusik! Ha ha, sanningen har kommit fram HORN-Per Gessle... (Sorry...)

BETYG: 5/7 Vintage kristen vansinnespropaganda som alltid muntrar upp.

Eller? Är man verkligen religiös om man följer en filosofi?

Anton välsignar blivande påvar till Ghost.

Den där missnöjde snubben.

"Ninna ninna ninnan na...Dagens boktips är..."

Den här mannen kan hjälpa dig.

Ja, t o m sådana här..öhh..sydstatsaktiga...unga män kan räddas.

Fina illustrationer.

Ta emot hans hjälpande hand!

Spela baklänges och ni får Avicii. NOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Inte visste vi att den gamle MTV-jockeyn hade doktorerat och skrivit sådana här avhandlingar...

"One of the more popular bands playing in London is a group called 'The Devoted Men'..." jovisst, dem har ni hört talas om...ELLER?

Dessa arma damer tvingades utföra lesbiska akter inför en blekfet överstepräst. Lesbiskt! Kan det bli mer satanistiskt?!?!

Inkörsport till Satan (Eller kanske nån Bear-klubb i West Hollywood...).

Lucifer är i själva verket en jävla plugghäst...plugg-get...ja just det...

Barn vittnar genom att rita teckningar. Här berättas den skakande historien om hur man blev påpissad och nerskiten. Verkar av leendet att döma dock inte vara en helt oangenäm upplevelse. Kan det ha varit ett tyskt barn?

Se hur traumatiserad hon är när hon vittnar om hur saker stacks in i hennes vagina.

Inledningen på filmen.

Om musik.

Skön teaser.

Det oändligt populära bandet The Devoted Men!

Hela våfflan!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar