What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 2 december 2017

NINJA APOCALYPSE (2014) USA, 83 minuter. Regi: Lloyd Lee Barnett.Apokalyps för genren

När Kim Jong-un och Trump lekt färdigt.

När Cage (Christian Oliver) och hans ninjaklan beger sig till ett fredsmöte mellan de olika rivaliserande klanerna blir han utpekad som stormästarens (Cary-Hiroyuki Tagawa) mördare. Han måste då med sin lilla klan försöka kämpa sig ut ur det djupa underjordiska bunkersystemet där mötet har hållits.

Ninjamästaren lattjar med inkräktare.

Med enorm skepsis slängde vi på den här rullen då vi ställde oss ytterst tveksamma till en ninjafilm som är gjord senare än 80-talet. Att den dessutom bara är några år gammal är ju ännu mer oroväckande men en dåres försvarstal blir då att man kunde ha hoppats på någon slags retrohyllning. Ja just det! "Kunde ha hoppats" var det ja...

De är en ninjaklan...för det blir alla efter apokalypsen.

Att det här skulle få kallas ninjafilm är ju som om en person utklädd till get skulle få knalla in i St. Peterskyrkan och skita valfri jesusbild i nyllet. Helgerån! Visst det börjar lite småskojigt när Stormästaren läxar upp några inkräktare men efter det är det mest som att sitta och titta på när någon annan spelar ett pisstråkigt TV-spel. Det är lågbudget och det försöker man dölja med en lavin av CGI. Bara det kan ju få någon med stålmage att spy. Storyn är någon slags slaklemmad småstöld av "The Warriors" och karaktärerna är lika genomtänkta som Donald Trumps tweets. Dessutom är dessa spelade av usla och träiga wannabees.

Men varför i hela fridens helvete är det en stillbild av en explosion i himlen? Eldarna långt bak i fjärran rör ju på sig.

Mitt bland allt astråkigt kung fu-fäktande slänger man även in lite zombier som självklart är usla sådana med irriterande "The Walking Dead"-morrande och CGI-mutationer. Ja, en del blodsplatter är så fruktansvärt uselt att det ser ut som en utvecklingsstörd har animerat det.

Ett fyrtiotal personer men soundtracket gör gällande att det är tusentals som jublar.

Nu må ni kanske tycka att vi överreagerar och ger långt sämre crap bättre betyg men vi lackar ordentligt när man perverterar en sådan fin genre som ninjafilmens och försöker få en hjärndöd TV-spelsfilm att passera som en sådan. Vet skäms era äckel!

BETYG: 1/7 Våga aldrig mer ta ordet "ninja" i era munnar - jävla klåpare!

Muterad ninja...😐

Ytterligare en ninjaklan...😑

"Skåda detta CGI-huvud!"

När jorden utplånats av atomkrig får människor en massa fjolliga magiska krafter.🙀

Av tuttarna att döma har rigor mortis redan satt in.

Energifylld begravning.😲

Hade vi råd skulle vi också göra så med vår krånglande elektronik.

En zombie i en skitfilm måste givetvis börja CGI-glöda.😠

CGI-blodet skvätter och ingen behöver oroa sig för fläckar på kläderna.

Hon ninjatrixar!💪

Det viktigaste vapnet i ninjas oändliga arsenal är - you guessed it - fittan!

Och så blev det fucking "Star Wars"...😣😦

Vi avslutar med ytterligare proffsig CGI, för ni kan inte få nog av det!😒

Trailer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar