What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 29 november 2017

FAKE NINJA TRAILER SPECIAL! (NINJA ELIMINATOR 1-4)Ninja rules supreme!

Efter att ha kollat på Le Réserviste (2012) började vi sniffa runt lite efter andra produktioner Mathieu Berthon kunde vara inblandad i och upptäckte att världen är ganska liten. Vi hittade ett gäng fejk-trailers för fantastiska ninjafilmer och del fyra i denna serie har tydligen ovan nämnde regissör varit med på. Detta i samarbete med filmkollektiven Les Enfants Terribles och RKSS. Det är med sistnämnda kollektivet cirkeln sluts då dessa är ansvariga för assköna T is for Turbo (2011), den gamla Bagman: Profession Murderer (2004) samt fullängdaren Turbo Kid (2015).

Som tvångsmässig Udda Film-läsare vet du ju att vi högaktar ninjafilmer och det gör tydligen kanadicker och fransmän också. De fyra trailarna går verkligen inte av för hackor och trots den överdrivet humoristiska tonen fångar de på ett utmärkt sätt känslan i de otaliga Hong Kong-rullarna med våra älskvärda lönnmördare i fokus. Man har t o m lyckats gräva fram en klassisk Katten Gustaf-telefon som blev ökänd i och med att Richard Harrison använde en i den eminenta Ninja Terminator (1985)

Ja, det här är riktigt asbra och man lämnas med en ambivalent känsla av att vilja få se fullängdare på dessa trailers samtidigt som detta komprimerade format självklart gynnar framställningen. De första två är faktiskt coolare än de sista två.

BETYG: 6/7 Mycket underhållande och roligt - på riktigt!

Njut själva av de mysiga små våfflorna:

Ninja Eliminator 1

Ninja Eliminator 2

Ninja Eliminator 3

Ninja Eliminator 4Inga kommentarer:

Skicka en kommentar