What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 17 mars 2018

EXORCIST: PRAYERS IN THE DARK (2013) 76 MINUTER. Regi: Joaquin F. Palma.Street exorcists

Pissoarexorcism.

Ett gäng gatuexorcister har sina egna metoder att bekämpa ondskans makter och de är stenhårda mot nya rekryter. Det kan vara nog så svårt för en gröngöling att slå sig in i gänget men nu när de stöter på den värsta sortens ondska kan det visa sig dödligt svårt.

"Åt helvete med dig, gansta-demon!"

Vi känner att vår krystade resumé inte riktigt gör filmen rättvisa - eller kanske snarare att den gör filmen mer "rättvisa" än den förtjänar. Det låter nästan som en kul rulle så som vi beskriver den men så är alltså inte fallet. Den fallerar ganska omgående med sitt street-koncept och wannabe-Tarantino-dialog. När man dessutom torskar på 180-gradersregeln tappas allt förtroende. Synd, då det övriga kameraarbetet är adekvat.

Var står din motspelare?

Det värsta är ändå att detta är en väldigt långtråkig film där man inte bryr sig ett skit om karaktärerna eller varför de håller på med sin skitnödiga tough guy-exorcism. Det övernaturliga är så långt ifrån skrämmande det bara kan bli och är självklart kryddat med klyschiga och dåliga CGI-effekter. Next...

BETYG: 1/7 Rätt hårt betyg men jösses vilket sömnpiller.

Jaha, där.

Är det en knarkaffär på G?

Nej då. Bara en transaktion av heligt skit på ett gansta-vis!

"Läs en bok, dumjävel!"

Alla som uppvisar tecken på demonbesättelse skickas numera direkt till Abu Ghurayb-fängelset.

Fräscho.

Lökiga svarta ögon? Check!

Häpnadsväckande CGI!

När mensen går överstyr.

TrailerInga kommentarer:

Skicka en kommentar