What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 1 september 2018

COOL CAT FINDS A GUN (2013) USA, 19 minuter. Regi: Derek Savage



So does Butch the Bully!!!

Cool Cat gör sin bästa Usama bin Laden-imitation.

Cool Cat (Jason Johnson) älskar att hänga med sina kompisar och hitta på kul lekar men hela tiden dyker den elake mobbaren Butch the Bully (Connor Dean) upp och ställer till jävelskap. En dag hittar Cool Cat och hans vänner en revolver i en buske, men när de ska springa in och berätta det för föräldrarna dyker Butch the Bully upp och snor pistolen.

Vadå "onormalt par"??? Det finns en massa sådana här par i olika källare i Österrike!

Woooooow... Vi har upptäckt* en ny superstjärna på kalkonhimlen och hans namn är "Daddy" Derek Savage. Efter att ha sett hans enastående trailer för "Gun Self-Defense for Ladies"** och bytt kalsonger efter den ofrivilliga sädesavgången kände vi att herr Savage hade potentialen att konkurrera ut den heliga treenigheten av: Tommy Wiseau, Neil Breen och James Nguyen. Savage adderar nämligen ytterligare ett lager humor med sin präktiga dubbelmoral och sina bonnläppsvärderingar.

Cool Cat har uppenbarligen osynliga tänder utanför munnen som måste borstas.

Vi värmde upp med att plöja igenom en massa YouTube-klipp för att sedan parkera våra Udda Film-rövar i den nedsuttna soffan och avnjuta denna film. Vi kastas rätt in i den rafflande handlingen med att Cool Cat gör sin morgongymnastik samtidigt som han skrikande talar om exakt vad han håller på med. För, som alla vet, är barn helt jävla dumma i huvudet och behöver ha den simplaste visuella informationen förklarad för sig. Vi presenteras sedan för Cool Cats föräldrar, Mama Cat (Jennifer Kersey) och Daddy Derek (självklart Savage själv). Man kan fråga sig varför Daddy Derek är mänsklig och varför Mama Cat är den enda med pålagd röst. För att inte framstå som rasistiska mot orangea maskotdjur och fördomsfulla mot semizoofilister gör vi istället antagandet att Savage är en sådan narcissist att han inte vill ha en kostym på sig som döljer hans bländande identitet.

Här brister han ut i det första av många omotiverade skratt som är som en blandning mellan de skratt Tommy Wiseau och Krusty the Clown brukar avfyra.

Det finns mängder att skriva om denna kortfilm men allt kan sammanfattas till att den är monumentalt usel och så pinsamt flåshurtig att Åsa-Nisse skulle skämmas för att vara med i den. Några med mindre känsla för egenvärde är tydligen Vivica A. Fox, kanske mest känd från "Kill Bill"-filmerna, och B-stjärnan tillika haschtomten Eric Roberts som gladeligen lånar ut sina fejs i filmens avslutande PSA-moralkakor.

Jo det är så att han gillar att boogie woogie:a.

Vi vill dock innan själva betygsappliceringen genomförs lyfta fram vår nya favoritkaraktär: Butch the Bully! Maken till filmelaking har vi sällan skådat. Hans elaka "naturliga" skratt får Kilinks att framstå som ett leende. Han kastar t o m bak huvudet bättre än en Hong Kong-kines*** vid dessa tillfällen. Gud vet hur långt denne superskurk skulle våga gå om inte porrfilmspolisen Steve Crest, känd från rullar som: "I'll Fuck Your Wife If You Fuck Mine 3", "I Only Drop 4 Big Cocks" och "It's Okay! She's My Stepdaughter 8" låste in honom.

BETYG: 5/7 Med risk för att bli jagade av Savages fejkadvokater bara för att vi inte ger toppbetyg sätter vi denna femma. Om än inte på LMAO-nivå så ändå härligt pinsamt uselt.

Ett par duktiga barnskådisar dyker upp. *Syrsor* BwwwaaAAAAAhh HAAAA HAAAAA!

Cool Cat får en cool panikångestattack.

Mobbarnas konung: Butch the Bully!💗💗💗

De fräsiga specialeffekterna kan inte dölja hur fjolligt Cool Cat springer.

Ånej! Butch the Bully haffad av bylingen, känd från filmer som: "Men in Uniform Love Big Tits" och "Big Cock MILF Surprise".

Filmens höjdarreplik: "I'm a bully and I'll be back!"😃

"Tack konstapeln. Förhoppningsvis ser målgruppens föräldrar inte igenom vår ultrapräktiga moralfasad och börjar fundera på varför du varit med i filmer som: 'Hit me With Your Best Squirt 2" och "Too Big for Teens 5'."

Käckheten vet inga gränser när Daddy Derek avlossar en replik med snett huvud som utgångspunkt.

Inte bara Derek Savage är narcissist. Hans skapelse är också skapligt självgod med äppelkäcka porträtt överallt.

Stackars flickebarn. Hon tror verkligen hon är duktig skådis. Synd att hon får dras med en regissör som plockar fram denna nivå ur henne.

Panikattack igen. Har de månne hittat manus?

YES! Butch the Bully lurar bokstavligen bakom hörnet.😀

Han är sååå elak att han t o m GNIDER sina händer.😆

Ooooch så kommer hånskrattet med huvudkast också!👌

Här debatterar de huruvida golande är omoraliskt eller ej. Nä, inte om nån kan bli skadad tydligen. Men annars ska man inte gola!😏

Fantastisk animation som illustrerar hur natt förflyter.

Det är superviktigt för filmen att de går i bredd i slowmotion på väg till skolan...

Ända tills de får syn på Butch the Bully och Daddy Derek måste ställa sig i beredskaps-stance.

Ondskan vet inga gränser när Butch the Bully skäller ut sin lille afroamerikanska vän som skiter ner sig då snuten dyker upp.

"Lägg ifrån dig vapnet! Annars visar jag 'Worship My Schoolgirl Ass' eller 'Mommy Blows Best' för dig som jag medverkade i."

"NU säger jag! Gör det innan jag drar behind the scenes-historier från inspelningen av 'This Ain't Cops XXX' för dig."

"Hej! Jag jobbar hellre (och oftare) med Derek Savage än Quentin Tarantino."

Eric Roberts behöver tydligen betala räkningarna till Dr. Drew så att läsa från ett par cue cards är ju lättförtjänt deg.

Även Daddy Derek och Cool Cat behöver säga sitt och Derek kan inte låta bli att tyst synkläsa Cool Cats repliker.

**Här har vi den mästerliga trailern för "Gun Self-Defense for Ladies"! Vi kunde fan ha gjort en egen recension bara på den.

Den aktuella filmens trailer. Kom ihåg: Cool Cat älskar dig!

NEEEEEJ! Vad fan gör du Daddy Derek?!?!?!?

*Mm visst...efter att han redan i flera år varit ökänd på YouTube som alla sarkastiska youtube-recensenters nemesis nummer ett. Men vad fan, vi kan väl inte ha koll på allt?
***Jaså? Känner ni inte till det kinesiska skrattfenomenet? Kolla in valfri Hong Kong-rulle och håll utkik efter folk som brister ut i omotiverade gapskratt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar