What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 10 april 2018

VIOLENT SHIT 4.0: KARL THE BUTCHER VS. AXE (2010) Tyskland, 75 minuter. Regi: Andreas Schnaas & Timo Rose.Boring shit

Djävulen är tydligen hämtad från TV3:s "Efterlyst".

Karl the Butcher (Andreas Schnaas) släpps ut från Helvetet efter 25 års fångenskap för att döda supermördaren Axe. Året är nu 2023 och världen är ett postapokalyptiskt ödeland där diverse gäng kämpar om herraväldet. Karl söker upp Axe för att dräpa denne men de avbryts i sin kamp av ett av gängen. Plötsligt finner de sig strida sida vid sida istället för att överleva gängens hetsjakt på dem. Kanske har de mer gemensamt än de kan tro?

Helvetet är verkligen för jävligt när det bara finns spinkiga porrfilms-skanks med rakade fittor.

Eftersom vi nyligen "avnjöt" Violent Shit: The Movie (2010) var vi självklart tvungna att även peta in den här crap-festen för att kunna komplettera upplevelsen och skryta med att vi faktiskt är dumma nog att ha tagit oss igenom varenda "Violent Shit"-film som finns (Till dagens datum). Vi hade faktiskt svårt att tro att det skulle bli sämre än den sista (?) tolkningen italienarna gjorde av serien. Men ack vad vi bedrog oss.

Stabilt byggd Big Ben som klarade postapokalyptiska fallet utan att tornet gick av.

Detta är nämligen en komedi... och den är gjord av tyskar...Hallå? Just det. Här befästs den gamla rashygieniska tesen om att tyskar inte har någon humor. I de båda lågbudget-gore-regissörernas sinne öppnar detta dörren för groteskt överspel från de fullkomligt talanglösa skådisarna. Konceptet verkar annars vara: Gore, tuttar, några rakade kvinnokön och hobbykarate. Vi får alltså se många utspökade töntar med tribaltatueringar utöva pisstråkiga karatestunts i tysk skog eller på tysk skrot. Vi får vidare se, i vår mening, mestadels oattraktiva brudar som överspelar när de inte ens kan spela och dessutom springer det omkring en fjant i uniform som leker krig med sig själv. Lite comic relief för att lätta upp mitt i den andra komedin (???)

Skitsnygg photoshopping...verkligen!

Det är självklart väldigt våldsamt och blodigt när de ökända crap-regissörerna gör gemensam sak. Men inte ens detta är värt mycket då det snabbt blir långtråkigt när lönnfeta tyska kompisar i skojiga paintball-outfits slaktas en efter en. Det blir helt enkelt "overkill" (total astråkig pun intended) när ett huvud slits av för tjugoåttiosjunde gången.

BETYG: 1/7 När Violent Shit: The Movie (2010) verkar mycket bättre är det illa.

Glosögda Eleanor James skådespelar.

Ja oj! Här blir det tokskojigt...

Detta är f ö inget konstigt. Det är ju trots allt en tysk film.

ALLT i denna frame är trovärdigt!

Den pragmatiska lösningen på alla könsdispyter.

Oj vad det skådespelas här.

En tös som inte vill låta kläder komma i vägen när hon är ute och krigar.

Förstklassig dekor.

Tysk humor.

Bittra fiender eller "kåmpithar från föörr"?

En improviserad fontän.

Oj vilket tufft gäng som står "utomhus" i en studio.

Är han månne Misfits-fan?

Eh ja.

Axe syrra gör porrgymnastik inför batalj.

Det blir även kärlek.

Karl gör sin bästa Humungus-imitation.

Kvinnoklanen har lesbiskt topless-party.

Mitt i partandet kan man alltid överspela lite.

År 2023: När CD-skivan återigen regerade! (Självklart med vedervärdig tysk power metal)

Märklig whale tail Axe syrra har.

De är tyskar. De kunde ha varit töntar från vilket västland som helst men kille nr. 2 från höger har en utstyrsel som med all övertydlighet avslöjar nationalitet.

"Cutie with a shotgun" vill vi egentligen säga men det ser ju mer ut som två MP40.

Axe vs. fjollig liten necessärhund. Hur ska det sluta?

Lyckligt!

Trailer

Så här kan det se ut i filmen...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar