What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 26 september 2010

A BEAUTIFUL DAY TO DIE! (2004) USA, 14 minuter. Regi: Hank Samuels & John Marshall.Fantasilös amatördynga.

"Plocka plocka kottar, la la la..."

Porrbimbo (Savannah*) plockar kottar i skogen och upp dyker en jägare med en pilbåge. Jägaren skjuter porrbimbon och tittar på när hon dör. Väntan avbryts av att hon inte vill dö oskuld och ber honom knulla henne, vilket han går med på (nej, ej hardcore!) Jägaren hänger sedan helt utan anledning upp porrbimbo i slaktanordning. Han avslutar sitt verk med att spetsa porrbimbo med en påle och grilla henne över öppen eld.

Bra träff med pilen! Kunde ha blivit segt om den tvingats penetrera silikonet också.

Vilken jävla dynga! En fullkomligt meningslös kortfilm som i princip bara gick ut på att visa barbiedocksbimbon naken samt stolt visa upp sin förmåga att göra en variant på den berömda pålningsscenen i "Cannibal Holocaust". Ja, stolta måste de verkligen vara då vi får se den pålade kvinnan ur alla möjliga vinklar under en bra stund. Spännande? Upphetsande? Roligt? Svaret på samtliga frågor är självklart "NEJ"! Behöver jag lägga till at kameraarbete och skådespeleri var crap? Nej, jag tänkte väl det...

BETYG: 1/7 Poänglöst när fantasilösa amatörer leker gore-film.

"Please fuck me...I don't wanna die a virgin!" kvider våpet precis efter att hon bett sin baneman rädda henne.

Här börjar en orgie i självbelåtenhet. "Titta vad coola vi är som får det att se ut som vi spetsat en naken kvinna!"

I alla möjliga vinklar...

Hallå, sammanhang??? Suck...vilka jävla idioter...

*Nej inte DEN Savannah...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar