What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 16 juni 2019

THE PREDATOR (2018) Kanada/USA, 103 minuter. Regi: Shane Black.



Shame Black

Den nya hollywood-trenden: Soldater som ramlar utför stup.

Prickskytten Quinn McKenna (Boyd Holbrook) är ute på ett specialuppdrag när plötsligt ett rymdskepp kraschar nästan rakt på honom. Ut ur vraket kliver en predator och efter en blodig strid besegras utomjordingen. McKenna anar att incidenten kommer att tystas ner och passar på att stjäla några troféer från predatorns rustning som han sedan ser till att skicka hem till sin lille autistiske son. Sonen Rory (Jacob Trembley) aktiverar rustningen och råkar därmed locka ytterligare besökare från rymden och hela helvetet bryter lös.

Har de hittat ett av Dario Argentos gamla fejklik?

Här har vi ännu en "Predator"-rulle, för att vi behöver den! Eller? Vi var hälsosamt skeptiska till den här våfflan men inga mått av skepsis kunde förbereda oss på nivån av detta fruktansvärda pekoral. Allt rörande denna produktion är ett mönsterexempel på vad som är så genomuselt med hollywood. Infantilt manus med "snärtiga" repliker och tonvis med vedervärdig CGI. Stundtals tror man nästan att man tittar på någon jävla superhjältefilm då Shane Black matar på med halsbrytande och löjeväckande action så han skiter på sig. Det får oss att vilja spänna fast honom à la Alex i "Clockwork Orange" och tvinga honom att titta på "Turinhästen" tre veckor i sträck. Nuff said!

BETYG: 1/7 Pinsam är bara förnamnet på denna slagghög av stinkande filmblöjor. Shame on you Shane.

Tittut!

Hans Rainman-beteende berättar för oss att han har autism.

Ändå envisas dessa mobbare att säga: "Hey Aspbergers!". Vad skulle Cool Cat tycka om det tro?🙀

Nödvändigt med dessa käcka sterila overaller när händer och huvud ändå inte är täckta?

Till alla nassar som förfasas över rasblandning, vi ger er: Olivia Munn!

Här gör hon audition för rollen som The Donalds dotter.

En snubbe med spelad tourettes har sällan varit mer cringe-värdig.

Någon vill tydligen vara Neil Breen.

Sällan har ett kukskämt varit mer humorlöst.

Det bästa med filmen? Hellooo doggie!

Kom igen då Predator. Döda dem alla!!! Så vi får slut på den här jävla skitfilmen nån gång.

Vem kunde tro på, tro på tro på att Thomas Di Leva skulle dö CGI-döden?

Oh Lord...

Någon duktig trailer-klippare har på ett bra sätt totalt maskerat den pinsamma "humorn" i filmen. Och ja, de hoppar utför stup i trailern.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar