What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 2 september 2013

THE ABNORMAL FEMALE (1969) USA, 60 minuter. Regi: George Rodgers.

 
 
Vart är mänskligheten på väg?

Är det kärlek eller skräck i hans ögon? Vad är skillnaden?
 
En psykiatriker tar emot unga kvinnor som berättar om sina avvikande sexuella lustar.

Ömheten fortsätter.
 
Just det! Det är precis vad som händer i denna film och i god roughie-anda illustreras naturligtvis kvinnornas öden med lämpliga scener så att vi verkligen "förstår" vad som sägs. Det börjar en smula abnormalt med en ung dam som gillar att involvera sig i sadomasochistiska lekar och då är det hon som står för sadismen. Vi snackar här inte någon slags "Fråga Olle"-sadomasochism med kodord och respekt mellan parterna. Nej, denna kvinna föredrar raka rör med ren misshandel som exempelvis ett väl placerat knä i nyllet på den krälande mannen.

Lite ofokus får man räkna med.
 
Efter denna inledande scen öppnar sig en gigantisk generationsklyfta vad beträffar definitionen av abnormalt. Promiskuitet, snuskprat, utförandet av oralsex samt lesbianism är exempel på det "abnormala" sexuella beteende kvinnorna delar med sig om. En stackars kvinna blir så traumatiserad av att ha övertalats av sin man att delta i trekanter med ytterligare en kvinna, som hon sedan började njuta av, att hon genomgick viktminskning, blev deprimerad och fick huvudvärk. Där ser man vad homosexualitet kan ställa till med! Med moderna ögon är det mest abnorma i denna film att idka låtsassex till jazzimprovisationerna med trumsolon och jazzmusikers glada tillrop och busvisslande på soundtracket. Yep, givetvis är det som vanligt ett sådant ljudspår.

Fullkomligt perverterade och masochistiska handlingar!
 
Vad som däremot inte är fullt så vanligt är denna generösa uppvisning av den kvinnliga anatomin som vi bjuds på i denna rulle. Väldigt mycket full frontal nudity och dessutom är damerna överlag ovanligt välskapta. Annars är det det gamla vanliga med pålagd narrator mellan de långa fejksexscenerna och nämnda jazzsoundtrack. Synen på vad som är sjukt ger givetvis filmen några extra komiska poäng.

BETYG: 3/7 Lite över-medel-sexploitation-rulle som bjuder på lite mer behåring än de flesta andra samtida roughies.

Psykiatrikern är oerhört bekymrad.

Det lilla nymfot får en kåttripp av syran hon just inmundigat.

Autoerotik vidtar. Syndare!!!

Frugan häller i sig lite flytande mod inför sin lesbiska trekantsdebut.

Maken ser till att ladda stunden med erotik.

Se! Det var ju inte så farligt.
 
Sorry folks. Inget videoklipp denna gång.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar