What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 18 november 2014

HELL OF A WEDDING (2010) Kanada, 10 minuter. Regi: George Somerwill.Åt helvete..

En stråktrio.

Joseph (Edwin Perez) ska äntligen gifta sig. Detta är något hans mamma längtat länge efter och inte ens en zombieattack ska få stoppa tillställningen.

En snyggt exponerad präst.

Suck och stön... Ännu mer zombie-"humor" och denna gång utförd på ett riktigt amatörvis. Pekoralet är skjutet på ful video och skådisarna verkar bestå av den lokala amatörteaterns ensemble. Med andra ord är det hemskt överspelat och detta accentueras av regin där man uppenbarligen desperat velat hålla sig till ett storynoard man sedan ska klippa efter. Resultatet blir stela klipp utan något som helst flow. Det hjälper inte ett dugg att man då har dollyklipp och andra tekniska knep. Slutresultatet blir ändå Kalle Anka. Givetvis är det humorn i filmen som retar upp oss och får oss att gå extra hårt åt denna amatörrulle för det är ju så långt från roligt man kan komma.

BETYG: 1/7 Töntar! Byt karriär.

Välsminkade zombier.

Avancerad gore.

Nämen oj vad skoj! Stråktrion har blivit zombier och spelar då rock istället. Humor som kan välta vilket kyrkmöte som helst.

Jaha? Trion har tydligen blivit en kvartett.

Ett intelligent slut på filmen...

Trailer med pratan inspelad i en burk.

Och så hela skiten för er som gillar att späka er.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar